آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه کیک توت فرنگی آموزش پخت انواع کیک های میوه
طرز تهیه کیک توت فرنگی و آموزش پخت بهترین کیک های میوه ای فرنگی
اگر توت فرنگی های سفید و بی مزه و کال روی دست تون مونده این کیک بهترین گزینه است براشون البته با توت فرنگی های خوشمزه هم میشه درست کرد??به نظر من این کیک خوشمزه ترین کیک دنیاست البته اگر کاملا طبق دستوری که میگم درست کنید..چون کیک های میوه احتمال خمیر شدن شون زیاده پس لطفا تو دستور تغییری ندین
کیک توت فرنگی
خوب توت فرنگی دوستان دستها بالا …. کیک توت فرنگی مواد لازم .آرد یک و دو سوم لیوان.نشاسته ذرت یک سوم لیوان
بکینگ پودر یک ق چ سرپر .کره 125 گرم . شکر یک لیوان.ماست نصف لیوان.وانیل نوک ق چ.تخم مرغ سه عدد درشت .توت فرنگی نیم کیلو
اول دو تا ق غ شکر روی توت فرنگی ها بریزین و داخل یه ظرف بزازین روی حرارت کاملا ملایم تا شکر آب بشه و به خورد توت فرنگی بره بعد سریع خاموش کنین و وقتی سرد شد آماده است برای کیک . ابتدا کره نرم شده رو با شکر و وانیل حدود پنج دقیقه با همزن میزنیم تا کاملا پوک بشه بعد تخم مرغ ها رو یکی اضافه میکنیم و هر کدوم رو سی ثانیه میزنیم تا به خورد مایه کیک بره وقتی همه تخم مرغ ها رو آضافه کردیم ماست رو اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم همزن رو خاموش میکنیم در آخر هم مخلوط آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو که الک کردیم طی سه مرحله اضافه میکنیم و هم میزنیم آخر کار باز همزن رو روشن میکنیم و با دور کند و حدود ده ثانیه میزنیم تا گلوله های آرد باز بشه و کیک یکدست بشه
طرز تهیه کیک توت فرنگی
حالا قالب کیک که قالب من ۲۳سانتی بود رو کاملا چرب و سپس آرد پاشی میکنیم و میتکونیم تا آرد اضافی خارج بشه.نصف مایه کیک رو داخل قالب میریزیم حالا بک یک کم آرد کنار دستتون بزارید کف توت فرنگیرو داخل آرد بزنید و روی کیک میچینیم و سپس باقی مایه کیک رو می ریزیم و باقی توت فرنگی ها رو داخل آرد میزنیم و روی کیک میزلریم
روش پخت روی گاز:قابلمه بزرگتر از قالب کیک رو مدت نیم ساعت روی شعله متوسط و شعله پخش کن بزارین با حرارت ملایم خوب داغ بشه بعد قالب کیک رو داخلش بزارین و در قابلمه بزرگ در و دم کنی بزارین مدت یک ساعت زمان بدین بعد با سیخ چوبی داخل کیک فرو کنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باز درش رو بزارین تا بپزه .
روش پخت داخل فر: فر رو با دمای 170درجه به مدت یک ربع بزارین گرم بشه و بعد قالب رو داخل فر بزارین و یک ساعت زمان بدین تا کاملا بپزه و وقتی خلال چوبی رو داخل کیک فرو میکنین تمیز بیرون بیاد