طرز تهیه کیک بلژیکی با تزیین زیبا و طعم بسیار خوشایند و همه پسند

طرز تهیه کیک بلژیکی با تزیین زیبا و طعم بسیار خوشایند و همه پسند

طرز تهیه کیک بلژیکی

طرز تهیه کیک بلژیکی, کیک بلژیکی با تزیین زیبا,کیک بلژیکی با طعم بسیار خوشایند,مواد لازم کیک بلژیکی,عکس تزیین کیک ,عکس کیک بلژیکی


کیک بلژیکی
این کیک خوشمزه رفت مهمونی دورهمی
آرد 200 گرم
بگینگ پودر 2 قاشق چای خوری
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
تخم مرغ 4 عدد
شکر دانه ریز 2 پیمانه
شیر 1 لیوان
روغن مایع 1 لیوان
کادایف به مقدار لازم
پودر کاکائو 3 قاشق سر پر من 40 گرم ریختم
مواد کرم
پنیر ماسکارپونه 2 قاشق غذا خوری
شکلات شیرین 50 گرم
کرمفیل شکلاتی 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ و وانیل با همزن میزنیم 1 دقیقه و بعد کمکم شکر به تخم مرغ اضافه میکنیم تا شکر حل بشه و بعد شیر اضافه میکنیم یه هم میزنیم و روغن اضافه میکنیم یه هم میزنیم در حد مخلوط و بعد (آرد و بگینگ پودر و پودر کاکایو 3 مرتبه الک میکنیم) و بعد در 3 مرحله به مواد اضافه میکنیم و کف قالب با کره یا روغن جامد چرب میکنیم حسابی و کادایف حسابی به ته ظرف میچسبونیم و بعد داخل فر از گرم شده میزاریم در قالب 25 تا 28 از دقیقه 40 کیک چک میکنیم با خلال چوبی اگر نچسبید کیک پخته اگر به خلال چوبی چسبید هنوز جا داره داخل فر باش و وقتی پخت بعد از 10 دقیقه خنک شد از قالب در میاریم و خنک شد مواد کرم میریزیم
پنیر و شکلات و کرمفیل بن ماری میکنیم و بعد خنک شد با همزن برقی میزنیم و رو کیک میریزیم

تکرار

طرز تهیه کیک بلژیکی


تخم مرغ و وانیل با همزن میزنیم 1 دقیقه و بعد کمکم شکر به تخم مرغ اضافه میکنیم تا شکر حل بشه و بعد شیر اضافه میکنیم یه هم میزنیم و روغن اضافه میکنیم یه هم میزنیم در حد مخلوط و بعد (آرد و بگینگ پودر و پودر کاکایو 3 مرتبه الک میکنیم) و بعد در 3 مرحله به مواد اضافه میکنیم و کف قالب با کره یا روغن جامد چرب میکنیم حسابی و کادایف حسابی به ته ظرف میچسبونیم و بعد داخل فر از گرم شده میزاریم در قالب 25 تا 28 از دقیقه 40 کیک چک میکنیم با خلال چوبی اگر نچسبید کیک پخته اگر به خلال چوبی چسبید هنوز جا داره داخل فر باش و وقتی پخت بعد از 10 دقیقه خنک شد از قالب در میاریم و خنک شد مواد کرم میریزیم
پنیر و شکلات و کرمفیل بن ماری میکنیم و بعد خنک شد با همزن برقی میزنیم و رو کیک میریزیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *