طرز تهیه کباب سیخی ‌با گوشت و مرغ در منزل بدون نیاز به منقل

طرز تهیه کباب سیخی ‌با گوشت و مرغ در منزل بدون نیاز به منقل

طرز تهیه کباب سیخی

آماده سازی مرحله به مرحله  کباب سیخی ‌

طرز تهیه کباب سیخی ‌,مواد لازم تهیه کباب سیخی ‌,تهیه کباب سیخی مخلوط ,دستور آماده سازی کباب سیخی ‌,روش پخت کباب سیخی ‌,کباب سیخی مخلوط ,

مواد لازم تهیه کباب سیخی

فیله مرغ چرخ شده:۳۰۰ گرم‌‌
‌‌‌پیاز آب گرفته شده:یک عدد‌
خامه صبحانه:یک قاشق سوپخوری‌
نمک و فلفل و پودر سیر:به مقدار لازم‌
پودر زعفران:به مقدار لازم‌‌‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌
گوشت چرخ شده:۳۰۰ گرم‌
پیاز آب گرفته شده:یک عدد‌
خامه صبحانه:یک قاشق سوپخوری‌
نمک و فلفل:به مقدار لازم‌
پودر زعفران:به مقدار لازم‌‌ ‌‌
پاپریکا:به مقدار لازم
کره + روغن سرخ کردنی:۵۰ گرم ‌ ‌
.
طرز تهیه:‌ ‌
فیله های چرخ شده را به همراه یک عدد پیاز آب گرفته شده،پودر زعفران و ادویه ها ورز می دهیم و در آخر با یک قاشق خامه صبحانه مخلوط می کنیم.برای گوشت نیز همین کار را انجام داده با این تفاوت پودر سیر را حذف می کنیم.‌
نکته های لازم برای سیخ گرفتن:‌‌‌ سیخ چوبی را با آب مرطوب کرده و فیله های گلوله شده را آماده کنید و برای گوشت چرخ شده نیز همین کار را انجام دهید با این تفاوت که کمی سایز گلوله را بزرگتر بگیرید که هنگام پخت کوچکتر از گلوله های مرغ نشود.‌و نیم ساعت داخل یخچال استراحت دهید،و حالا یکی درمیان سیخ بگیرد.‌‌‌ و انتها و نوک سیخ را با دستمال تمیز کنید و در روغن و کره سرخ کنید.‌ ‌
بعد از گذراندن این مراحل به ماهیتابه مخصوص فر نیازی نیست

نکته های لازم و ضروری برای سیخ گرفتن:‌‌‌

سیخ چوبی را با آب مرطوب کرده و فیله های گلوله شده را آماده کنید و برای گوشت چرخ شده نیز همین کار را انجام دهید با این تفاوت که کمی سایز گلوله را بزرگتر بگیرید که هنگام پخت کوچکتر از گلوله های مرغ نشود.‌و نیم ساعت داخل یخچال استراحت دهید،و حالا یکی درمیان سیخ بگیرد.‌‌‌ و انتها و نوک سیخ را با دستمال تمیز کنید و در روغن و کره سرخ کنید.‌ ‌

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *