طرز تهیه کباب سیخی با گوشت و مرغ در منزل بدون نیاز به منقل
طرز تهیه کباب سیخی با گوشت و مرغ در منزل بدون نیاز به منقل
طرز تهیه کباب سیخی
آماده سازی مرحله به مرحله کباب سیخی
مواد لازم تهیه کباب سیخی
فیله مرغ چرخ شده:۳۰۰ گرم
پیاز آب گرفته شده:یک عدد
خامه صبحانه:یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و پودر سیر:به مقدار لازم
پودر زعفران:به مقدار لازم
گوشت چرخ شده:۳۰۰ گرم
پیاز آب گرفته شده:یک عدد
خامه صبحانه:یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل:به مقدار لازم
پودر زعفران:به مقدار لازم
پاپریکا:به مقدار لازم
کره + روغن سرخ کردنی:۵۰ گرم
.
طرز تهیه:
فیله های چرخ شده را به همراه یک عدد پیاز آب گرفته شده،پودر زعفران و ادویه ها ورز می دهیم و در آخر با یک قاشق خامه صبحانه مخلوط می کنیم.برای گوشت نیز همین کار را انجام داده با این تفاوت پودر سیر را حذف می کنیم.
نکته های لازم برای سیخ گرفتن: سیخ چوبی را با آب مرطوب کرده و فیله های گلوله شده را آماده کنید و برای گوشت چرخ شده نیز همین کار را انجام دهید با این تفاوت که کمی سایز گلوله را بزرگتر بگیرید که هنگام پخت کوچکتر از گلوله های مرغ نشود.و نیم ساعت داخل یخچال استراحت دهید،و حالا یکی درمیان سیخ بگیرد. و انتها و نوک سیخ را با دستمال تمیز کنید و در روغن و کره سرخ کنید.
بعد از گذراندن این مراحل به ماهیتابه مخصوص فر نیازی نیست
نکته های لازم و ضروری برای سیخ گرفتن:
سیخ چوبی را با آب مرطوب کرده و فیله های گلوله شده را آماده کنید و برای گوشت چرخ شده نیز همین کار را انجام دهید با این تفاوت که کمی سایز گلوله را بزرگتر بگیرید که هنگام پخت کوچکتر از گلوله های مرغ نشود.و نیم ساعت داخل یخچال استراحت دهید،و حالا یکی درمیان سیخ بگیرد. و انتها و نوک سیخ را با دستمال تمیز کنید و در روغن و کره سرخ کنید.
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه کیک دو رنگ آلبالو مناسب فصل بسیار خوشمزه
- آموزش پودینگ شکلات و موز طرز تهیه انوع دسر های خوشمزه
- دستور آلبالو پلو با مرغ ریش ریش و برنج خوش عطر شمالی
- طرز تهیه پیتزا پپرونی آموزش انواع پیتزا و غذاهای فست فودی
- تهیه پیراشکی سیب زمینی غذایی مناسب برای تولدها هم خیلی عالیه
- طرز تهیه شیرینی اسکار شیرینی گردویی مخصوص عید