طرز تهیه پودینگ شکلاتی بسیار خوشمزه دسر عالی برای مهمانی ها
طرز تهیه پودینگ شکلاتی
مواد لازم تهیه پودینگ شکلاتی
شکر پنج ق غ ( اول کم بریزین خودتون بچشید با ذایقتون جور بود کافیه ) .
کره ۲۵ گرم
.
نشاسته ذرت سه ق غ.
نشاسته گل ( نشاسته گندم ) یک ق غ .میتونید حذفش کنید اما کمک میکنه سریعتر مواد سفت بشه.
شیر دو لیوان .
.
پودر کاکائو یک الی دو ق غ
.
گلاب یک ق چ میتونید حذف کنید .
پودر فندق هم اگه دوس داشتین اضافه کنید البته من نریختم .
همه مواد را کم کم مخلوط میکنیم تا بلکه گوله نشه بعد هم میزاربم روی حرارت هم میزنیم تا جوش بیاد و کم کم غلیظ بشه این پودینگ خیلی غلیظ نمیشه و در کل کمی شل هست . شکلات هایی که روی دسر گذاشتم نشون میده چقدر فرو رفته داخلش یعنی خیلی سفت و خیلی شل هم نیست . حدود شش ساعت توی یخچال گذاشتم .بعد هم نوش جان کنید .
من با مقدار دوبرابر مواد درست کردم و پنج تا کاسه شد..
.
شکلاتهایی که برای تزیینش استفاده کردم ، اولش شکلات تخته ای مارک کارات رو بنماری آب کردم توی قیف یکبار مصرف ریختم و نوک قیف رو خیلی کوچولو بریدم و روی کاغذروغنی به شکل دایره کوچیک ریختم خیلی سریع سرد میشه از قالب جدا میشه برلی تزیین خوبه… تا سرد نشده میتونید میوه هم روش بزازین مثل انار یا مغز ها
.
شکلاتهایی که برای تزیینش استفاده کردم ، اولش شکلات تخته ای مارک کارات رو بنماری آب کردم توی قیف یکبار مصرف ریختم و نوک قیف رو خیلی کوچولو بریدم و روی کاغذروغنی به شکل دایره کوچیک ریختم خیلی سریع سرد میشه از قالب جدا میشه برلی تزیین خوبه… تا سرد نشده میتونید میوه هم روش بزازین مثل انار یا مغز ها
.