طرز تهیه نان سیر بسیار مقوی مناسب برای صبحانه و میان وعده ها
طرز تهیه نان سیر
موادلازم تهیه نان سیر:
۱ ق غ خوری خمیر مایه خشک یا ۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
۱/۲ قاشق غذاخوری نمک
۱/۲ قاشق غذاخوری شکر
۱/۲ قاشق چایخوری بهبود دهنده
۳۲۵ میلی لیتر آب همدمای اتاق
۱/۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
–
✏️برای رومال:
۱-۲ حبه سیر له شده
۱/۳ پیمانه جعفری
۱/۳ پیمانه ریحان
۱/۴ پیمانه رزماری خرد شده
۱-۲ قاشق غذاخوری کره
۲۰۰ گرم پنیر موزارلا یا پارمسان
–
طرزتهیه و دستور نان سیر:
همه مواد خشک رو مخلوط کنین نصف مقدار آب رو اضافه کنین و مخلوط کنین ، بقیه آب رو آرام آرام اضافه کنین و ورز بدین ،وقتی خمیر جمع شد،روغن زیتون رو اضافه کنین و ورز بدین ،نیاز بود کمی دیگه آرد اضافه کنین اگه دیدین بیش از حد چسبندس،ولی اصلا زیاد نه، تا نونتون سفت نشه، ورز بدین چسبندگیش درست میشه،اونقدر ورز بدین که خمیر کشسان شه و نرم.خیلی مهمه که خوب و کافی ورز بدین.
داخل کاسه بزارین روش سلفون بکشین یا دستمال نم بزارین و ۱-۱ ونیم ساعت استراحت بدین تا حجمش دوبرابر بشه ،سپس خمیر رو هواگیری کنین و به دو قسمت تقسیم کنین و هر قسمت رو به مستطیل ۵۰ در ۲۵ سانتیمتری باز کنین ،سپس روی هر دو تا مستطیل، کره بمالین و سیر له شده رو پخش کنین و بعد سبزیجات و بعد پنیر.حالا مستطیل هارو به نوارهای به اندازه قالبتون ببرین و بعد این نوارهارو به مربع های به ارتفاع قالبتون ببرین.البته کمتر چون قراره پف کنن.
حالا مربع هارو روی هم قرار بدین و داخل قالب لوف که چرب کردین و کاغذ روغنی گذاشتین بچینین، سپس روشو بپوشونین و ۳۰ دقیقه استراحت بدین .در این مرحله میتونین خمیر رو فریزر بزارین برای بعدها.
فر رو در دمای ۱۹۰ درجه بزارین و ۵۵ دقیقه بپزین تا سرخ شن.
از فر دربیارین و ۱۰ دقیقه استراحت بدین بعد از قالب دربیارین …