طرز تهیه مافین سبزیجات آموزش انواع مافن های خوش طعم
طرز تهیه مافین سبزیجات آموزش انواع مافن های خوش طعم
طرز تهیه مافین سبزیجات
مواد لازم مافین سبزیجات
سبزیجات پخته …………………دو پیمانه
بروکلى
قارچ
سیب زمینى نگینى پخته شده
مرغ نگینى …………………..یک پیمانه سرخالى
تخم مرغ ……………… دو عدد
نان تست ………………. چهارتا
شیر …………………. یک پیمانه
پنیر پیتزا …………….. دو قاشق غذاخورى
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا
طرزتهیه:
دو پیمانه سبزیجات پخته نیاز داریم.من بروکلى رو تفت دادم و نیم پز کردم،قارچ رو خورد کردم و پختم،سیب زمینى نگینى پخته شده و کمى فلفل پاپریکا ریختم.تقریباً یک پیمانه سرخالى هم مرغ نگینى رو با نمک و فلفل و پودر پیاز و سیر تفت داده بودم اضافه کردم. دو عدد تخم مرغ رو با چنگال زدم،یک پیمانه شیر و چهارتا نان تست (لبه هاى نان رو بریدم) ،دو قاشق غذاخورى پنیر پیتزا،نمک و فلفل سیاه اضافه کردم .سبزیجات و مرغ رو با نانهاى تست خیس خورده مخلوط کردم.با قاشق داخل قالب مافین که کپسولهاى کاغذى توش گذاشته بودم ریختم.توى فر داغ گذاشتم تا از زیر و رو برشته شود.به همین راحتى….
. پ.ن:بیشتر دستورهاى مافین آرد و شیر و تخم مرغ دارن.اما خب این خیلى راحت تره…
طرزتهیه مافن سبزیجات:
دو پیمانه سبزیجات پخته نیاز داریم.من بروکلى رو تفت دادم و نیم پز کردم،قارچ رو خورد کردم و پختم،سیب زمینى نگینى پخته شده و کمى فلفل پاپریکا ریختم.تقریباً یک پیمانه سرخالى هم مرغ نگینى رو با نمک و فلفل و پودر پیاز و سیر تفت داده بودم اضافه کردم. دو عدد تخم مرغ رو با چنگال زدم،یک پیمانه شیر و چهارتا نان تست (لبه هاى نان رو بریدم) ،دو قاشق غذاخورى پنیر پیتزا،نمک و فلفل سیاه اضافه کردم .سبزیجات و مرغ رو با نانهاى تست خیس خورده مخلوط کردم.با قاشق داخل قالب مافین که کپسولهاى کاغذى توش گذاشته بودم ریختم.توى فر داغ گذاشتم تا از زیر و رو برشته شود.به همین راحتى….
. پ.ن:بیشتر دستورهاى مافین آرد و شیر و تخم مرغ دارن.اما خب این خیلى راحت تره…
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه پلو مرغ بهشهری با دستور پخت مرحله ای
- دستور ته چین باقالی پلو خوشمزه و مجلسی آموزش ته چین
- طرز تهیه پودینگ موز با دستور مرحله به مرحله
- دستور حلوا سوهان آموزش حلوا با طعم و رنگ سوهان بنام حلوا سوهان
- نکات مهم تهیه سالاد الویه عالی طرزتهیه سالاد الویه برای مهمانی
- طرز تهیه نان قندی کشمشی و آموزش نوع ساده آن به همراه نکات کامل






