طرز تهیه شیرینی گردویی به روش قنادی ها

طرز تهیه شیرینی گردویی  از شیرینی های خوشمزه و با دستوری عالی و مفید رو داریم.

دقت کنید که داغ زدن مواد در شکل نهایی شیرینی تاثیر زیادی داره پس این مرحله رو خوب انجام دهید.حتما از کیک اسفنجی یا شیفون استفاده کنید و بقیه کیکها یا تیتاب رو جایگزین نکنید.

من مقدار مواد مراحل کار، نصف اندازه های دستورذکر شده هست به همین دلیل تعداد شیرینی هاهی من کمتر است.

دما و زمان پخت شرینی گردویی : برای فر برقی دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه

 

مواد لازم
سفیده تخم مرغ ۹۰ گرم
پودر قند ۲۰۰ گرم
مغز گردو ۱۰۰ گرم
کیک اسفنجی ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو ۱ ق م
در صورت استفاده از کیک اسفنجی شکلاتی پودر کاکائو حذف شود)
پودر دارچین ۱ ق چ
(قابل حذف )
روغن مایع ۲ س
سرکه سفید ۱ ق س
(حتما از سرکه سفید استفاده شود)

طرز تهیه شیرینی گردویی

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

مراحل و طرز تهیه شیرینی گردویی :

ابتدا همه مواد (به جز سرکه و روغن مایع ) با هم مخلوط شده و سه بار از چرخ گوشت رد کنید.

(من همه مواد خشک را با هم مخلوط کردم وبا خرد کن کاملا میکس کردم . سپس سفیده را اضافه کرده با قاشق هم زدم تا یکدست شد. )

مخلوط بدست آمده را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید .مرتب با قاشق خمیر را هم بزنید تا کم کم گرم شود ابتدا در اثر حرارت مواد کمی شل میشود بعد کم کم غلیظ تر می شود دقت داشته باشید نباید به درجه جوش برسد, گرم شود ولی دست را نسوزاند.

هم زدن مواد را ا ادامه می دهیم تا وقتیکه کف ظرف یک لایه کریستالی و سفید رنگ ایجاد شود .برای من حدود ۷ دقیقه طول کشید بسته به ضخامت ظرف و میزان حرارت ممکن است بیشتر هم طول بکشد.

داغ زدن باعث می شود شیرینی کاملا مغز پخت شود و روی شیرینی حالت پوسته مانند و براق و ترک خورده شود .

ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و روغن مایع و سرکه را اضافه کرده مخلوط کنید تا یکدست شود. اجازه دهید خمیر کاملا خنک شود.

۱۵ دقیقه قبل از پخت فر را با دمای ۲۰۰ درجه روشن کنید .

خمیر را در قیف با ماسوره ساده یک ونیم سانتی ریخته و با فاصله به طور عمود پایپ کنید. سایز شیرینی سلیقه ای هست.

سینی را در فر قرار داده و دما را به ۱۷۵ درجه کاهش دهید بسته به سایز شیرینی پخت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه طول میکشد.

نکته مهم

قبل از پخت یکی دو عدد از شیرینی ها را در فر امتحان کنید اگر شیرینی کمی باز شده و ترک بخورد بقیه خمیر را هم پایپ کرده و در فر بگذارید.

در صورت سفت بودن خمیر کمی سفیده (در حد نیم الی یک قاشق) اضافه کنید هم بزنید و بعد با فاصله خمیر را پایپ کنید. اگر شیرینی زیادی در فر پهن شد کمی پودر گردو اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *