طرز تهیه سالاد روسی لایه ای امروز براتون آموزش یه سالاد خوشمزه و مجلسی رو میذاریم، گزینهی خیلی خوبی برای مهمونیاست.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه سالاد روسی چیست ؟
نصف سینه ی یک عدد مرغ
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
هویج متوسط ۴ عدد
تخم مرغ آبپز ۵ عدد
فلفل دلمه ای رنگی ۱ عدد متوسط
قارچ متوسط ۱۲ الی ۱۵ عدد
پیاز دو عدد متوسط (به جای پیاز از پیازچه هم می تونید استفاده کنید)
جعفری خرد شده
گوجه گیلاسی و سس مایونز به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
رینگ دایره ای یا قالب کمربندی ۱۷ سانت
مواد لازم برای مرینت پیاز چیست ؟
نمک ۱ قاشق چ
شکر ۱ قاشق غ
سرکه سفید ۲ قاشق غ
آب جوش نصف لیوان
دستور و طرز تهیه سالاد روسی لایه ای :
ابتدا سینه مرغ رو با آب و پیاز و نمک و کمی زردچوبه می پزیم، سپس سیب زمینی و هویج رو هم آب پز می کنیم.
تخم مرغ ها رو هم آبپز می کنیم، حالا قارچ ها رو به روش لایه ای برش می زنیم و گریل می کنیم، به طوری تتوی تابه نسوز میریزیم و یک قاشق آبلیمو و کمی نمک اضافه می کنیم روی حرارت میزاریم اول آب میندازه ولی بعد آبش تبخیر میشه و گریل میشه.
سپس پیاز ها رو به صورت خلالی برش میدیم و در یک کاسه آبجوش به همراه 2 ق غ سرکه و نمک و شکر به میزان یک ربع استراحت می دیم.
حالا سینه مرغ پخته شده رو در خلاف رشته های مرغ برش می زنیم و با یک قاشق سس مایونز مخلوط می کنیم.
سپس سیب مینی و هویج آب پز شده رو با رنده درشت رنده می کنیم به همین صورت تخم مرغ ها رو هم رنده می کنیم.
من یک عدد تخم مرغ رو برای تزیین نگه داشتم. پیاز ها رو هم که یک ربع استراحت دادم از آب در میاریم.
حالا رینگ یا قالب کمربندی ور در یک ظرف تخت بگذارید و به ترتیب مواد رو بریزید اول مرغ بریزید و کمی فشرده کنید و روش کمی سس مایونز بزنید و با پشت قاشق همه جا پخش کنید.
بعد سیب زمینی رو بریزید و صف کنید و با پشت قاشق کمی فشرده کنید و مثل مرحله قبل یک لایه نازک سس بزنید, بعد پیاز های خلالی و کمی سس روی آن و بعد هویج رو بریزید و در هر محله هم با پشت قاشق مواد رو فشرده کنید و لایه خیلی نازک سس بزنید.
بعد از هویج تخم مرغ های رنده شده رو بریزیدفشرده کنید لایه نازک سس بزنید و کمی نمک و فلفل روی تخم مرغ ها بزینید و بعد فلفل دلمه های رنگی و قارچ هایی که آماده کردیم رو اضافه کنید پخشش کنید و کمی سس مایونز روش بزنید.
در آخر هم من با کمی جعفری خرد شده و گوجه های گیلاسی نصف شده و مخلوط سفیده و زرده تخم مرغ آبپز شده تزیین کردم.
** شما میتونید یه ردیف ذرت کنسروی و یه ردیف پنیر چدار رنده شده هم به سالادتون اضافه کنید، من تو خونه نداشتم اضافه نکردم.
** حتی می تونید زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا از هم رنده کنید و هر کدومو تو یه لایه جدا بذارید، من فقط برای تزئین روش از زرده و سفیده جدا استفاده کردم.
** حتی می تونید زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا از هم رنده کنید و هر کدومو تو یه لایه جدا بذارید، من فقط برای تزئین روش از زرده و سفیده جدا استفاده کردم.