آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه دسر شارلوت سلطنتی + آموزش مرحله به مرحله انواع دسر
طرز تهیه دسر شارلوت سلطنتی
مواد لازم دسر
?کیک رولتی سه عدد
?پودر ژله آناناس یک بسته
?پودر ژلاتین یک ق س پر
?آب جوش نصف لیوان
?پنیر ماسکار پونه یک بسته
?خامه صبحانه یک پاکت ۲۰۰ گرم
?بستنی وانیلی آب شده یک لیوان
?آب کمپوت آناناس نصف لیوان
?آناناس خرد شده نصف لیوان
?گردو خرد شده ۱/۴ لیوان
طرز تهیه و مراحل دسر شارلوت :
رولت ها را برش یک سانتی بزنید داخل کاسه ای مناسب سلفون بکشید و رولت ها را کف و دیواره کاسه بچینید.
پودر ژله آناناس ، پودر ژلاتین و آب جوش مخلوط کنید بن ماری (حرارت غیر مستقیم مثل بخار کتری) حرارت بدید تا حل و شفاف شود.
در ظرفی جدا گانه پنیر و خامه را با همزن بزنید تا یکدست شود بعد بستنی آب شده و آب کمپوت آناناس و ژله آناناس حل شده را اضافه کنید مجدد کمی هم بزنید در آخر هم آناناس و گردو خرد شده را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید ظرف محتوی دسر را داخل یخچال بزارید هر چند دقیقه یکبار چک کنید و هم بزنید تا غلیظ شود مواد غلیظ شده را بریزید داخل کاسه ای که رولت چیده بودید روی دسر هم با رولت بپوشانید و داخل یخچال سه چهار ساعت استراحت بدید تا سفت بشه داخل ظرف سرو برگردانید و با خامه فرم گرفته تزیین کنید.
?مواد این مدل دسر کاملا سلیقه ای شما میتونید از انواع دسر ها حتی ژله بستنی یا ژله خرده شیشه و … استفاده کنید. من اینبار از توت فرنگی ژله توت فرنگی استفاده کردم?
و همینطو اگر وقت کافی داشته باشید می تونید کیک رولتی رو هم خودتون درست کنید و طعمو مزه دلخواهتون رو داشته باشید .در بخش شیرینی ایران پاتوق می تونید طرز تهیه کیک رولتی خامه ای رو ببینید که در استفاده برای این دسر یه جای خامه مارمالاد مناسب با مزه و نوع دسرتون رو انتخاب کنید
نوش جان