طرز تهیه دسر رومانف مناسب برای مهمانی ها واقعا محشره
طرز تهیه دسر رومانف
همین مدل تک نفره رو با کرم پاتیسیر یا کرم انگلیسی درست کنید محشره واقعا .
.
.
ایده پذیرایی
.
کاش برای عید هم میشد میوه ها رو این مدلی برش زد واقعا هم اسراف نمیشه و هم بخاطر دید و بازدیدا واقعا نمیشه خورد . .
.
دسر رومانف .
شیر سه لیوان__خامه۲۰۰ گرم( یک بسته از این خامه صبحانه های صورتی رنگ میتونید نصف بسته هم بریزین یا اینکه خامه قنادی) __نشاسته ذرت سه و نیم قاشق غذا خوری سرصاف __ شکر نصف لیوان__ اگر خامه قنادی استفاده کردین شکر کمتر بریزید __ وانیل
۱/۲ قاشق چای خوری __ موز یک الی دو عدد ( من یک و نصف ریختم) __ پودر ژلاتین سه قاشق غذا خوری سرصاف __ آب سرد نصف لیوان .
اول پودر ژلاتین را روی آب سرد میپاشیم و کاسه را روی بخار کتری میزاریم تا ژلاتین حل بشه و شفاف ( به این روش میگن بنماری )
نشاسته ذرت را درشیر سرد حل میکنیم شکر هم اصافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم میگذاریم و هم میزنیم تا وقتی شیر جوش بیاد سریع و مداوم هم میزنیم تا آرد گلوله نشود. پس یه لحظه هم ولش نکنید
بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه که غلیظ شد از حرارت برداشته و وانیل را اضافه میکنیم . موز را نگینی خرد کردم را به موادمان اضافه میکنیم خامه را نیز اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست شود .( میتونید موز را پوره کنید دلخواهه)
ژلاتین که با آب سرد مخلوط کرده بودیم و به روش بن ماری تهیه کردیم را به مواد اضافه کرده و میگذاریم دسر از داغی بیفته .
قالب من فلزی بود یه دور اب چرخوندم داخلش و یه ربع تو فریزر گذاشتم ( البته اینکارو بیشتر برای ژله ها انجام بدین که نچسبه بهش اما این دسر چون خامه داره اصلا نمیچسبه ) مواد که خنک شد داخل قالب بریزین و داخل یخچال به مدت حدود شش ساعت بزارین و بعد اول دور قالب رو با چاقو آزاد کنید و بعد ده ثانیه داخل اب ولرم بزاربن راحت برمیگرده.
اگر قالبتون سیلیوکونی و پلاستیکی بود برای ژله ها فقط چرب کنید کافیه