طرز تهیه خورش اسفناج آموزش انواع خورش های سنتی
مواد لازم خورش اسفناج
آلو بخارا 300 گرم
پیاز متوسط (نگینی خرد شده) 1 عدد
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
مغز ران گوسفند یا گوساله (خرد شده) 400 گرم
زعفران (ساییده و حل شده در آب) 1 قاشق سوپخوری
اسفناج (پاک و خردشده) 700 گرم
شکر یک چهارم پیمانه (40گرم)
آب لیموترش 3 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
پیشنهاد سردبیر
- بورک قارچ و گوشت سیگارتی غذای مهمانی ساذه و روش تهیه سریع و آسان
- طرز تهیه هویج پلو شیرازی با دستور اصیل این غذا
- کوکوی فانتزی طرز تهیه کوکوی فانتزی نگین دار اشتها آور برای کودکان
- تهیه خورش سبزی فسنجون خورش محلی سنتی لاهیجان
- طرز تهیه خورشت ریواس با روش جدیدی بسیار خوش طعم
- طرز تهیه کوفته شیرین آموزش پخت کوفته سنتی کرمانشاهی