طرز تهیه خورش اسفناج آموزش انواع خورش های سنتی
مواد لازم خورش اسفناج
آلو بخارا 300 گرم
پیاز متوسط (نگینی خرد شده) 1 عدد
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
مغز ران گوسفند یا گوساله (خرد شده) 400 گرم
زعفران (ساییده و حل شده در آب) 1 قاشق سوپخوری
اسفناج (پاک و خردشده) 700 گرم
شکر یک چهارم پیمانه (40گرم)
آب لیموترش 3 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
پیشنهاد سردبیر
- دستور پخت خورشت هویج آلو غذای سنتی ترکی بسیار مقوی
- طرز تهیه کدو بره غذای کاملا گیاهی , سنتی و محلی مازندرانی
- طرز تهیه آش ماست سبزواری با دستور پخت مرحله به مرحله
- طرز تهیه خورش چغاله بادام خورش فوق العاده خوش طعم و بینظیر فصلی
- طرز تهیه دست پیج کرمانشاهی غذای سنتی ایرانی
- دستور پخت کوفته کشک اصفهان غذای خوشمزه واصیل اصفهانی
ارسال شده در تاریخ 29 آوریل 2019 توسط امید ازادمرد با موضوع غذای ایرانی