طرز تهیه خورشت داود پاشا و نحوه پخت این خورشت خوشمزه

طرز تهیه خورشت داود پاشا و نحوه پخت این خورشت خوشمزه

طرز تهیه خورشت داود پاشا خوشمزه به همراه نکات پخت,خورشت مخصوص نهار, طرز پخت خورش داود پاشا خیلی خوشمزه که انگشتاتون هم باهاش بخورید, طرز درست کردن خورش داوود پاشا,نحوه تهیه خورشت داود پاشا,خورشت چرخ کرده داود پاشا

در این پست از مطالب اشپزی سایت ایران پاتوق طرز تهیه خورشت داود پاشا خوشمزه رو آماده کردیم بسیار خوشمزه ست فقط انگشتاتون رو مواظب باشید گاز نگیرید مسئولیتش گردن خودتونه ?

مواد لازم جهت تهیه خورشت داوود پاشا

گوشت چرخ کرده گوسفندی             یک کیلو
پیاز رنده شده                              دو عدد
پودر نعنا خشک                            یک قاشق سوپ خوری
رب انار ملس                               دو قاشق سوپ خوری
آب                                           یک لیوان
نمک، فلفل و دارچین                   به میزان لازم
کره                                           مقداری

طرز تهیه خورش داود پاشا خوشمزه

در یک ظرف مناسب گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده شده، ادویه جات و نمک خوب مخلوط کرده ورز دهید، سپس با کمک دست قلقلی هایی به اندازه گردو درست کنید. گوشت های قلقلی را در یک ظرف گذاشته و آن را داخل یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند، سپس مقداری کره در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیاز باقی مانده را رنده کرده، داخل تابه بریزید و آن را کمی تفت دهید. بعد از اینکه پیاز کمی طلایی شد، قلقلی ها را داخل تابه خوب سرخ کنید. در این زمان پودر نعنا خشک را به قلقلی ها اضافه کرده و آن را همراه با گوشت ها کمی تفت دهید. رب انار ملس را در یک لیوان آب خوب حل کنید، سپس آن را هم به مواد داخل تابه اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مواد به خورد گوشت برود. در آخر صبر کنید تا مواد جوش بیاید و جا بیافتد.

بعد از نیم ساعت که غذا خوب جا افتاد، آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید و سرو کنید.

طبیعت این غذا گرم بوده وبرای افراد سرد مزاج بسیار مفید میباشد.

نکته

۱ – اگر دوست دارید میتوانید پیاز را رنده کنید تا در غذا دیده نشود.

۲ – این غذا را میتوان با نان یا برنج میل نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *