طرز تهیه حلوا سه آرد مخوطی از سه آرد سفید وبرنج و نخود
طرز تهیه حلوا سه آرد
حلوا یک نوع دسر سنتی ایرانی محسوب میشود این حلوای سه آرد بسیار خوشمزه ولذیذ در رده حلواهای سنتی ایرانی قرار دارد.
البته به دلیل زیاد شیرین بودن آن برای بیماران دیابتی و کسانی قند خون بالایی دارند پیشنهاد نمی شود
✏️مواد لازم :
?آرد سفید 125گرم
?آرد برنج 125گرم
?آرد نخود 125گرم
?شکر 3لیوان
?آب 3 لیوان
?روغن مایع 200 گرم(من 150گرم ?روغن مایع میزنم و 50گرم روغن جامد)
?گلاب نصف پیمانه
?کره 25گرم
?زعفران دم کرده 3قاشق سوپ خوری
طرز تهیه : حلوا سه آرد
ابتدا شیره حلوا را درست میکنم …شکر و آب را روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود و بجوش آید و وقتی بجوش آمد گلاب و زعفران را اضافه کرده و میزاریم با هم چند دقیقه بجوشد و بعد خاموش میکنیم.
آرد سفید را الک کرده و تف میدیم تا بوی خامی آن گرفته شود و تغییر رنگ دهد سپس آرد برنج را اضافه کرده و تف میدهیم و در آخر آرد نخود ولی زیاد نه چون آرد نخود زود میسوزد و زمانی که آرد ها تف خوردن قبل از اضافه کردن روغن یکبار دیگر آرد ها را الک کرده و بعد روغن را اضافه میکنم و بعد کره یک مقدار روی حرارت تف میدهیم سپس شیره داغ را اضافه کرده و هم میزنیم و زمانی که حلوا در وسط جمع شد آماده هست.
نکته :این حلوا نسبت به حلوا های دیگر شل تر میباشد و برای کار با ماسوره عالی میباشد.
نکته :برای کاکائویی کردن حلوا میتوان از شکلات تخته ای استفاده کرد و یا مقداری کاکائو را در آب جوش حل کنید و زمانی که حلوا آماده شد به از حلوا مقداری اضافه میکنیم .
نکته :اگر خواسته باشیم حلوا سفت تر باشه بیشتر روی حرارت قرار داده تا آب حلوا تبخیر و حلوا سفت تر شود.