طرز تهیه توپک های لقمه ای آموزش یک شیرینی بدون فر

طرز تهیه توپک های لقمه ای آموزش یک شیرینی بدون فر

طرز تهیه توپک های لقمه ای مناسب عصرونه و صبحونه با طرز تهیه آسان بدون نیاز به فر .به دلیل داشتن آرد و تخم مرغ و ماست دارای پروتئین و کربو هیدرات هست از این مناسب برای کودکان در حال رشد شما عزیزان هست
#توپک_های_لقمه_ای
#شیرینی_بدون_فر

مواد لازم تهیه توپک های لقمه ای

تخم مرغ ۳عدد
شکر ۱ لیوان
ماست چکیده ۳۰۰ گرم
وانیل شکری ۱ پاکت(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
آرد ۲ لیوان
بکینگ پودر ۱ پاکت (10 گرم معادل 2.5 ق چ)
نمک نصف ق چ
روغن مایع

برای روی توپک ها:
شکر ۵ غ ق
دارچین ۱ ق م

طرز تهیه توپک های لقمه ای

 طرز تهیه شیرینی بدون فر:

شکر و تخم مرغ را در ظرف مناسبی بریزید تا زمانیکه خوب کف کند هم بزنید. ماست چکیده و وانیل را ریخته هم بزنید.
مقداری از آرد، بکینگ پودر و نمک را به مواد اضافه کرده بعد از هم زدن آرد باقیمانده را هم اضافه کرده و تا زمانی که خمیر غلیظ درست شود هم بزنید.خمیرنه زیاد سفت و نه زیاد شل باشه خمیری با غلظت متوسط باید داشته باشیم .
اگر در قوامی بود که بتوانید از کیسه فشار داده و ببرید یعنی خوب است.
کیسه زیپدار را برداشته و خمیر حاضر شده را داخل آن بریزید.
برای پوشاندن توپ های لقمه ای، شکر و دارچین را در ظرفی ریخته مخلوط کنید.
برای سرخ کردن داخل قابلمه کوچکی روغن مایع ریخته داغ کنید.
گوشه کیسه را ببرید کمی خمیر را فشار دهید و با قیچی ببرید و با دقت داخل روغن بیندازید.
برای اینکه داخل خمیر خوب بپزد باحرارت ملایم سرخ کنید.
خمیرهای سرخ شده را از قابلمه بردارید و روی دستمال کاغذی بذارید و بدون معطلی به مخلوط شکر و دارچین آغشته کنید.

من برای تزیین از پودر قند وپودر پسته استفاده کردم که کاملا سلیقه ایه.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *