طرز تهیه ترشی ناز خاتون چاشنی خوشمزه به همراه غذا از استان مازندران
طرز تهیه ترشی ناز خاتون
چاشنی سه سوته که از استان مازندران زیبا اومده.
مواد لازم نازخاتون
بادمجون یک کیلوگرم???
سیر پنج الی ده حبه
رب انار:دو قاشق غذاخوری(دلخواه)
آب غوره یا سرکه یک لیوان
سبزی معطر (ریحون نازخاتونی ،سرسم و…) یا جایگزین:ریحون ۵،جعفری ۲،نعناع ۱…چهار قاشق خورد شده
گوجه دو عدد(قابل حذف)??
نمک و فلفل و اندکی دارچین
شکر(قابل حذف)
.
۱.بادمجون ها رو کبابی کردم.پوستشو کندم و ساتوری خورد کردم.سیر رو با همراه سبزی داخل میکسر ریختم.گوجه رو کبابی کردم و بعد میکس کردم.
???
۲.بادمجون،سیر و سبزی رو همراه گوجه و آبغوره و رب انار مخلوط کردم.نمک و فلفل و خیلی کم دارچین ریختم.چشیدم.توی این مرحله اگه لازم دیدین کمی شکر اضافه کنید.
.
??? ۳.چندساعتی تو یخچال موند و اماده ی مصرف شد.
.
✔✔✔گوجه و شکر و رب انار و دارچین قابل حذف هستند. ✔من دسترسی به سبزیجات معطر مازندران نداشتم و با سبزیجات موجود درست کردم. ✔همراه غذاهای محلی شمال خیلی میچسبه. ✔میتونید آب انار هم کمی اضافه کنید.✔میتونید فلفل سبز تند رو خردکنید و اضافه کنید ✔نازخاتون اسم یک غذا هم هست که با مرغ و سبزی درست میشه
. ?♀️دوستان گل مازندرانی کم و کاست ش رو ببخشند?
. ?بچه هااا من عاشق شور و خیارشورم.بعد هم ترشی مخلوط رو دوست دارم.
ترشی مورد علاقه ی شما چیه؟کدوم ترشی پایه ثابت خونتونه؟
.
.
.
ترشی نازخاتون ترشی نازخاتون ترشی