سالاد ماکارانی با ژامبون طرز تهیه سالاد ماکارانی با ژامبون برای مهمانی و تولد
سالاد ماکارانی با ژامبون , پخت سالاد ماکارانی با ژامبون , طرز تهیه سالاد ماکارانی با ژامبون برای مهمانی و تولد
?ماکارونی (فرم دار) ۱ لیوان
?ژامبون مرغ ۱۰۰ گرم
?ژامبون گوشت ۱۰۰ گرم
?قارچ (درشت) ۵ عدد
?پیازچه ۲ عدد
?نخود فرنگی 1.5 فنجان
?جعفری (ساطوری شده) ۱ قاشق غذا خوری
?خیارشور ۷ عدد
?گوجه فرنگی گیلاسی (یا مینیاتوری) به مقدار لازم
?کره به مقدار لازم
?سس مایونز به مقدار لازم
?نمک و فلفل به مقدار لازم
♨️طرز تهیه
?ابتدا در ظرفی مناسب ماکارونی را به همراه مقداری آب،نمک و کمی آبلیمو به مرحله آبکشی رسانده و آبکش کنید و با آب سرد بشویید.
?در تابه ای مقداری کره ریخته و ماکارونی را داخل آن کمی تفت داده و به ظرف مناسبی انتقال دهید تا سرد شود.قارچ را خرد کرده و در مقداری کره و آبلیمو سرخ کنید.فلفل دلمه ای و پیازچه را نیز نگینی خرد کرده و با مقداری کره یا روغن سرخ کنید.همه مواد سرخ شده را داخل توری قرار دهید تا روغن آنها کاملا برود و خشک شوند.
?نخودفرنگی را با مقداری آب و نمک بپزید و اب آن را جدا کنید.همه مواد آماده شده را با هم مخلوط کنید.خیارشور را نگینی ریز کنید و ژامبونها را نیز نگینی خرد کنید و مواد را به سالاد اضافه کنید.
?سس مایونز و جعفری خرد شده را به همراه مقداری آبلیمو به مواد اضافه کرده و نمک و فلفل آنها را اندازه کنید و حداقل 1ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سالاد سرد شود.سپس روی سالد گوجه گیلاسی ریخته و برای سرو آماده کنید.
?سایر نکات
?در صورت تمایل مقداری ذرت پخته هم به سالاد اضافه کنید. اگر دوست ندارید مواد زیادی سرخ شوند آنها را داخل فر بپزید یا آبپز کنید. در صورت تمایل به جای سس مایونز از روغن زیتون استفاده کنید. بهتر است ماکارونی را موقع آبکش کردن کمی نرم تر از حد معمول بردارید.