سالاد اندونزی مناسب برای جشن تولدها و مجالس و مهمونی
سالاد اندونزی , طرز تهیه سالاد اندونزی, روش تهیه سالاد اندونزی, مواد لازم برای سالاد اندونزی ,انواع سالاد ,سالاد مجالس و مهمونی ,
- ✔من مواد سالاد رو چشمی ریختم…
✔پایه سالاد کلم پیچ سفید هست…
✔همه مواد باید به صورت خلال باشند…
کلم پیچ سفید رو خلال خرد کنید به همراه مقداری کلم پیچ بنفش خلال شده و کالباس نواری خرد شده و نخود فرنگی و ذرت پخته شده و هویج خام رنده و خیار شور نگینی شده ،همه مواد رو با هم مخلوط کنید. - کالباس را هم می توانیم به صورت سرخ شده در سالاد بریزیم هم به صورت خام که به ذائقه و طبع شما بستگی دارد. بهتر است کالباس را هم به صورت نازک و بلند مانند کلم برگ ها برش بزنید و به مواد دیگر سالاد اندونزی اضافه کنید.
سپس مقداری سس مایونز و نمک و فلفل و چند قاشق سرکه سفید به مواد سالاد اضافه کنید(مقدارسس نباید به اندازه ای باشه که کف ظرف سالاد جمع بشه و فقط باید در حدی باشه که مواد سالاد رو کاور کنه)
میزان سرکه نباید زیاد باشه و سالاد نباید زیاد ترش بشه …فقط جهت تعادل در مزه ها چند قاشق سرکه سفید به سالاد اضافه کنید.
همه مواد سالاد رو مخلوط و برای 2 ساعت در یخچال. قرار دهید و بعد سرو کنید.
✔این سالاد طعم خیلی عالی داره و میتونه پای ثابت مهمانی شما باشه و معمولا یکی از گزینه های سالاد بار رستورانها و هتل هاست.
✔من واسه کارای مهمونی عجله داشتم و نشد فیلم کاملتری از برش مواد بگیرم فقط خواستم این دستور رو با شما به اشتراک بذارم??
جایگزین کردن مواد
در این سالاد مانند سالاد ماکارونی دست شما برای تغییر مواد باز است و می توانید مواد غذایی که مایل نیستید مصرف کنید را از مواد لازم حذف کنید و مواد غذایی مورد علاقه خودتان را جایگزین کنید. به طور مثال می توانید کالباس را از مواد سالاد حذف کنید و از گوشت مرغ استفاده نمایید.