روش نگهداری سیر تازه من همیشه فصل سیر تازه که میشه و سیر فراوونه برای یک سال سیر رو ذخیره می کنم تا هر وقت ک لازم داشتیم ازش استفاده کنیم
راحت ترین کار برای نگهداریه سیر خشک کردنشه که برای مدت کوتاهی جواب میده چون بعد از مدتی شروع میکنه به جوونه زدن یا اینکه زیادی خشک میشه بعضیا هم سیرتازه رو فریزش میکنن که اونم بافتش تو فریزر خیلی بد میشه منم قبلاً از این روش استفاده میکردم.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
بهترین روش نگهداری سیر تازه چیست ؟
من چند ساله به این روش سیر رو نگهداری میکنم ، و هر وقت لازم داشته باشم ازش برمیدارم و سرخ میکنم و یا همینطوری در غذا استفاده می کنم
** من در این روش هیچوقت از نمک استفاده نمیکنم _
** با این روش سیر یکسال سالم میمونه ولی بهتره تا شش ماه مصرف بشه _چون تا شش ماه بدون تغییر رنگی وکاملا تازه میمونه ولی بعد از اون کمی رنگش زردتر میشه و بوش هم قویتر میشه چون سیر هر چه کهنه تر باشه بوی تندتری داره نسبت به سیر تازه
** بهتره که از روغن مایع استفاده بشه
در ادامه روند کامل این روش رو بخوانید:
اما روشی ک میخوام بهتون یاد بدم چند سالیه که خودم دارم از این روش استفاده میکنم و خیلی ازش راضی هستم چون طعم و بافت سیر تو این شیوه خیلی تازه میمونه و برای استفاده خیلی اسون و دم دست هستش.
با این روش سیر تا یک سال هم داخل یخچال قابل نگهداری هستش، شمام اگر روشی برای نگهداری سیر بلدین لطفا بگین
اول سیرها رو از برگش جدا کنید و بشورید و بزارید تا ابش کاملا خشک بشه.
دانه های سیر رو از پوستشون خارج کنید , با هر وسیله ای ک تو خونه دارید سیر ها رو خرد کنید، من از خرد کن اسفاده کردم، از غذا ساز ،سبزی خردکن یا نایسر دایسر هم میتونید استفاده کنید سعی کنید که سیرها خیلی خرد نشن برای من یه کم ریز شد.
حالا یه ظرف شیشه ای با درب محکم انتخاب کنید و یک سومش رو روغن مایع بریزید ،حتما روغن مایع باشه چون روغن های دیگه مثل روغن زیتون و… در یخچال که برن جامد میشن.
حالا سیر های خرد شده رو داخل شیشه بریزید, روی سیر ها رو هم چند ق غ روغن مایع بریزید تا روشون رو هم روغن بگیره، دقت کنید ک شیشه رو پر نکنید، یک بند انگشت سرش خالی باشه.
درب شیشه رو محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید و هر موقع ک لازم داشتید ازش استفاده کنید.
ساقه های سبز سیر رو دور نریزید ،پاکشون کنید و خوب بشورید سپس فریزشون کنید و برای سبزی پلو یا آش ازشون استفاده کنید، مخصوصا طعم خیلی خوبی به پلو میده.