دستور کاچی غذای سنتی ایرانی گرم خیلی خوشمزه هست وبعنوان یه نوع دسر

دستور کاچی غذای سنتی ایرانی گرم خیلی خوشمزه هست وبعنوان یه نوع دسر

دستور کاچی , طرز تهیه دستور کاچی , طرز تهیه کاچی , درست کردن کاچی سنتی, کاچی غذای محلی , تهیه کاچی دستور کاچی


سلام دوستان،اینم دستورکاچی به روشی که مامی پزیم برای نذری ،مراسمهامون و…..،قبلا هم گفتم که هرمنطقه ای روش خاص خودش رابرای تهیه کاچی داره ولی مابه این روش همیشه پختیم ومی پزیم روش دیگه ای بلدنیستیم،ساده ودرعین حال خوشمزه ضمنا ریختن دارچین وهل وزنجبیل هم داخل این کاچی سلیقه ایه ،کلیپ هم که کاملا واضحه یه توضیحی هم اینجا میدم،درضمن خیلی کم انرژی شدین امروزبلندشدم یه خوشمزه جدیددرست کنم ازبس بی انگیزه شدین ترجیح دادم استراحت کنم وااقعا فکرمیکنم هرچه تلاش من بیشترمیشه انگیزه شماها کمتر………..بماند.
***این میزان موادی که گفتم حدوددوتاکاسه ابگوشت خوری کاچی میشه ،شیرینیش هم برای مااندازه هست دوست داشتین کمترشکربریزید،

دستور کاچی , طرز تهیه دستور کاچی , طرز تهیه کاچی , درست کردن کاچی سنتی, کاچی غذای محلی , تهیه کاچی
یک لیوان ارد_سبوس داربهتره،اردنانوایی_راازالک ردکنیدوباحرارت ملایم حدودنیم ساعت تاچهل وپنج دقیقه ای اردراتفت بدین،تارنگ اردکمی تغییرکندوبوی خامی اردگرفته بشه،نمیخواییم ارد خیلی قهوه ای وتیره بشه درحدنخودی رنگ کافیه که کاچی دست اخرمزه خامی نده،
وقتی اردخوب تفت خوردکمی زردچوبه به همراه یک لیوان شکراضافه کنید واردراکمی باشکرنیزتفت دهید،برای این میزان ازاردحدودیک ق غ سرپرروغن جامد یاکره یاروغن محلی نیزاضافه کنید_روغن مایع هم میشه حدوددوسه قاشق _ودوباره تفت دهید،


حدود 6_5لیوان اب ولرم راکم کم اضافه کنید ومدااام هم بزنید،اگرهم نزنیداردگلوله میشه پس مدام هم بزنیدتااردکاملابازشود،
هم بزنید و هم بزنید ودرنهایت زعفران _وگلاب به میزان دلخواه اضافه کنید،هم زدن راادامه دهیدتاکاچی به جوش اید،پس ازجوش امدن حرارت راکم کنیددر ان راببندیدودم کنیدواجازه دهیدتاکاچی جابیفتدو به غلظت رسد،دست اخرباانواع مغزیجات تزیین کنید،
*توجه کنید دوستان داخل کاچی علاوه برزعفران ریختن هل ودارچین وزنجبیل وپودرمغزیجات هم به دلخواهه،
*کاچی گرم خیلی خوشمزه هست وبعنوان یه نوع دسر تاگرمه نوش جاان کنیدسردبشه عین شله زردسفت میشه ومی بنده،

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *