دستور چیز کیک تکنفره آموزش انواع کیک و چیز کیک
دستور چیز کیک تکنفره
مواد لازم برای پایه چیز کیک
کیک پودر شده چهار لیوان.
خامه صبحانه یه ق غ .
پودر کاکائو یک ق غ سرپر.
شیر یا آب میوه چهار ق غ
مواد لازم برای کرم پنیری .
پنیر ماسکارپونه یک بسته دویست گرمی.
خامه فرم گرفته قنادی دویست و پنجاه گرم.
پودر ژلاتین یک ق غ.
پودر قند سه ق غ.
وانیل نوک ق چ
مواد لازم لایه آخر.
ژله قرمز رنگ یک بسته بسته.
آبجوش یک و نیم لیوان
دستور چیز کیک تکنفره
برای کیک پودر شده هم از کبکهای آماده می تونید استفاده کنید هم کیکایی که خودتون درست میکنید خامه و پودر کاکائو و شیر رو کیک اضافه کنید و مخلوط کنید بعد هم کمی ورز بدین تا حالت خمیر سفت پیدا کنه کنه …..برای لایه پنیری ابتدا خامه قنادی رو فرم بدین می تونید از خامه صبحانه هم استفاده کنید اما بافت چیز کیک سنگین میشه پنیر و پودر قند و وانیل رو با همزن بزنید تا یکدست بشه بعد خامه فرم گرفته رو اضافه کنید و چند ثانیه با همزن بزنید در آخر طعم کرم رو بچشید اگر کم شیرین بود کمی پودر قند بزنید… پودر ژلاتین رو با یک سوم لیوان آب سرد مخلوط و روی بخاری کتری در حال جوش بزارین تا شفاف و روون بشه بعد به پنیر و خامه اضافه کنید و تند تند مخلوط کنید تا نبنده
برای کیک پودر شده هم از کبکهای آماده می تونید استفاده کنید هم کیکایی که خودتون درست میکنید خامه و پودر کاکائو و شیر رو کیک اضافه کنید و مخلوط کنید بعد هم کمی ورز بدین تا حالت خمیر سفت پیدا کنه کنه …..برای لایه پنیری ابتدا خامه قنادی رو فرم بدین می تونید از خامه صبحانه هم استفاده کنید اما بافت چیز کیک سنگین میشه پنیر و پودر قند و وانیل رو با همزن بزنید تا یکدست بشه بعد خامه فرم گرفته رو اضافه کنید و چند ثانیه با همزن بزنید در آخر طعم کرم رو بچشید اگر کم شیرین بود کمی پودر قند بزنید… پودر ژلاتین رو با یک سوم لیوان آب سرد مخلوط و روی بخاری کتری در حال جوش بزارین تا شفاف و روون بشه بعد به پنیر و خامه اضافه کنید و تند تند مخلوط کنید تا نبنده
دستور چیز کیک تکنفره
حالا داخل قالب مافین کپسول کاغذی میزاریم اول اندازه یک گردو از خمیر کیک برمیداریم و پخش میکنیم بعد از مابه پنیری روش میریزیم دو سوم کپسول بیشتر نباید پر بشه داخل یخچال میزاریم تا ببنده وقتی کامل بست از ژله مخلوط شده با آبجوش که کاملا سرد شده و کمی غلظت سفیده تخم مرغ پیدا کرده روش میرزیم و میزاریم تا ببنده بعد که کامل بست به آرومی کاغذ کپسول رو جدا میکنیم و تزیین میکنیم
نکته:خامه فرم گرفته بافت چیز کیک رو فومی و سبک میکنه و خامه صبحانه بافتش رو سنگین میکنه …پنیر ماسکارپونه تنها پنیری هست که نمک نداره باقی پنیر های خامه ای نمک دارن و در طعم چیز کیک موثرن پس حتما از این پنیر استفاده کنید تا چیز کیک عالی خوشمزه داشته باشیم
حالا داخل قالب مافین کپسول کاغذی میزاریم اول اندازه یک گردو از خمیر کیک برمیداریم و پخش میکنیم بعد از مابه پنیری روش میریزیم دو سوم کپسول بیشتر نباید پر بشه داخل یخچال میزاریم تا ببنده وقتی کامل بست از ژله مخلوط شده با آبجوش که کاملا سرد شده و کمی غلظت سفیده تخم مرغ پیدا کرده روش میرزیم و میزاریم تا ببنده بعد که کامل بست به آرومی کاغذ کپسول رو جدا میکنیم و تزیین میکنیم
نکته:خامه فرم گرفته بافت چیز کیک رو فومی و سبک میکنه و خامه صبحانه بافتش رو سنگین میکنه …پنیر ماسکارپونه تنها پنیری هست که نمک نداره باقی پنیر های خامه ای نمک دارن و در طعم چیز کیک موثرن پس حتما از این پنیر استفاده کنید تا چیز کیک عالی خوشمزه داشته باشیم