دستور شیرینی باقلوا بقچه ای آموزش پخت انواع باقلوا خانگی

دستور شیرینی باقلوا بقچه ای آموزش پخت انواع باقلوا خانگی

دستور شیرینی باقلوا بقچه ای

باقلوا داریم چه باقلوایی ???…محشر و خوشمزه …تا حالا آموزش چهار مدل باقلوا گذاشتم …این مدل رو حتما زیاد تو قنادی ها دیدین
این دستوری که براتون میزارم دقیقا بافت بازاری داره …خمیرش هم خیلی راحت درست میشه
نیاز به همزن و استراحت نداره
روس گاز و تابه هم عالی مبشه
دستور دقیق رو براتون میزارم …تمام مراحل رو براتون عکس گرفتم گذاشتم.

 

دستور شیرینی باقلوا بقچه ای
باقلوا بقچه ای برای چهل عدد تا پنجاه عدد باقلوا
مواد لازم‌ برای خمیر:آرد یک لیوان‌.روغن جامد ابکرده دو ق غ.زرده تخم مرغ دو عدد.شیر یک چهارم لیوان.وانیل نوک ق چ
مواد میانی باقلوا
گردو آسیاب شده یک لیوان(از هر مغز دیگه ای یا مخلوط مغزها میشه استفاده کرد).دارچین یک ق چ.هل ساییده یک ق چ.گلاب یک ق غ.پودر قند دو ق غ
مواد لازم برای شربت باقلوا
شکر دو لیوان.آب یک و نیم لیوان.گلاب نصف لیوان.زعفران دم کرده غلیظ دو ق غ
ابتدا مواد میانی رو با هم مخلوط میکنیم و کنار میزلریم
برای درست کردن خمیر زرده تخم مرغ و شیر و وانیل و روغن رو مخلوط میکنیم بعد آرد رو اضافه میکنیم نباید خمیر اصلا به دست بچسبه اگر به دست میچسبد حتما بازم بهش آرد اضافه کنین
بعد از خمیر به اندازه یک فندق بردارین زیرش آرد بپاشین روش هم همین طور بعد با وردنه مخصوص باقلوا که نازک و درازه خمیر رو باز کنید خمیر باید کاملا نازک بشه به طوری که پشت خمیر پیدا باشه بعد از مواد میانی داخل خمیر بزارین و مثل بقچه خمیر رو ببندین روش رو با قلمو روغن جامد کرده بمالیم تا کاملا همه جا چرب بشه
دستور شیرینی باقلوا بقچه ای ,آموزش پخت باقلوا خانگی,شیرینی باقلوا بقچه ای ,آموزش باقلوا خانگی,مواد لازم باقلوا بقچه ای, پخت باقلوا, شیرینی و باقلوا عید   دستور شیرینی باقلوا بقچه ای ,آموزش پخت باقلوا خانگی,شیرینی باقلوا بقچه ای ,آموزش باقلوا خانگی,مواد لازم باقلوا بقچه ای, پخت باقلوا, شیرینی و باقلوا عید دستور شیرینی باقلوا بقچه ای ,آموزش پخت باقلوا خانگی,شیرینی باقلوا بقچه ای ,آموزش باقلوا خانگی,مواد لازم باقلوا بقچه ای, پخت باقلوا, شیرینی و باقلوا عید دستور شیرینی باقلوا بقچه ای ,آموزش پخت باقلوا خانگی,شیرینی باقلوا بقچه ای ,آموزش باقلوا خانگی,مواد لازم باقلوا بقچه ای, پخت باقلوا, شیرینی و باقلوا عید
روش پخت روی گاز :تابه دو طرفه رو روی شعله پخش کن با حرارت ملایم میزلریم یک ربع کاملا داغ بشه بعد باقلواها رو داخلش میزلریم حرارت باید کاملا ملایم باشه بعد ده دقیقه چک کنید اگر زیر طلایی بود آماده است
روش پخت داخل فر :باقلوا ها رو داخل سینی فر بچینید فر رو روی حرارت ۱۶۰درجه یک ربع گرم کنید بعد سینی رو داخل فر بزارین مدت یک ربع زمان بدین تا کاملا آماده بشن و طلایی بشن
بعد پخت اجازه بدین باقلواها کاملا سرد بشن بعد شیره رو درست میکنیم همه رو داخل قابلمه میرزیم شکر که کاملا آب شد خاموش میکنیم تا شیره داغ هست باقلواهای کاملا سرد شده رو داخل میرزیم و اجازه میدیم تا ده دقیقه داخل شیره بمونه بعد درمیاریم و با پودر پسته تزیین میکنیم
این باقلوا ها تا دو هفته داخل یخچال و تا سه ماه داخل فریزر قابل نگهداری هست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *