درست کردن خیارشور مثل کارخونه ای خوشمزه و ترد
درست کردن خیارشور مثل کارخونه ای خوشمزه و ترد
درست کردن خیارشور
برای درست کردن خیارشور ک شیشه متوسط خیارشور ب مواد زیر نیاز داریم?
خیار ب مقدار لازم
سیر ۴ حبه متوسط
فلفل تند ۳ عدد
ترخون ترجیحا تازه ۳ شاخه (اگر از خشک استفاده میکنید ۲ قاشق غذاخوری)
شوید تازه ۱ شاخه (اگر از شوید خشک استفاده میکنید نصف قاشق مرباخوری)
سرکه یک سوم لیوان
آب دو سوم لیوان
(ترکیب سرکه و آب جمعا ۱ لیوان)
نمک به ازای هر لیوان ترکیب سرکه و آب ۱ قاشق مرباخوری
شکر نوک قاشق مرباخوری
آبلیمو ۴_۵ قطره
طرز تهیه و درست کردن خیارشور عالی :
ابتدا سیر شوید ترخون رو ته ظرف میریزیم و خیار را میچینیم ترکیب آب و سرکه را اضافه کرده نمک شکر و ابلیمو و فلفل را اضافه میکنیم. در قابلمه ای آب میزاریم . ظرف خیارشور را در قابلمه میزاریم. توجه کنید ک آب در قابلمه حتما دو سوم شیشه رو گرفته باشه (یعنی بالاتر از نصف شیشه آب در قابلمه باشه) نیم ساعت زمان میدیم تا پخته بشه و رنگ خیار ها عوض بشه. بعد از سرد شدن در یخچال میزاریم و یک شب استراحت میدیم تا کاملا جا بیفته. روز بعد قابل استفاده اس?
تکرار:
ابتدا سیر شوید ترخون رو ته ظرف میریزیم و خیار را میچینیم ترکیب آب و سرکه را اضافه کرده نمک شکر و ابلیمو و فلفل را اضافه میکنیم. در قابلمه ای آب میزاریم . ظرف خیارشور را در قابلمه میزاریم. توجه کنید ک آب در قابلمه حتما دو سوم شیشه رو گرفته باشه (یعنی بالاتر از نصف شیشه آب در قابلمه باشه) نیم ساعت زمان میدیم تا پخته بشه و رنگ خیار ها عوض بشه. بعد از سرد شدن در یخچال میزاریم و یک شب استراحت میدیم تا کاملا جا بیفته. روز بعد قابل استفاده اس?
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه کمپوت زردآلو خانگی با دو دستور و دو روش متفاوت
- طرز تهیه مربای کدو تنبل آموزش با دستور مرحله ای
- طرز تهیه شور شلغم چاشنی خوشمزه در کنار غذا و ساندویچ شما
- روش خشک کردن گوجه فرنگی در فر و تهیه پودر گوجه فرنگی
- طرز تهیه مربای زردآلو آموزش پخت انواع مربا و ترشیجات
- آموزش مربای به ,تهیه مربای پرطرفدار و خوشمزه میوه به






