خوراک نان و بادمجان طرز تهیه خوراک نان و بادمجان غذای حاضری و ساده

خوراک نان و بادمجان طرز تهیه خوراک نان و بادمجان غذای حاضری و ساده

خوراک نان و بادمجان ,خوراک بادمجان , تهیه خوراک بادمجان , تهیه خوراک نان و بادمجان , پخت خوراک نان و بادمجان ,طرز تهیه خوراک نان و بادمجان غذای حاضری و ساده ,

 

خوراک نان و بادمجان ,خوراک بادمجان , تهیه خوراک بادمجان , تهیه خوراک نان و بادمجان , پخت خوراک نان و بادمجان ,طرز تهیه خوراک نان و بادمجان غذای حاضری و ساده ,

این غذا مخصوص عاشقان طعم بادمجان است. کسانی که علاقه زیادی به پنیر دارند می‌توانند از پنیر ورقه‌ای روی نان استفاده کرده و در گریل قرار داده تا روی آن پخش شود. مطمئنا ساندویچ خوشمزه‌ای در انتظار شما خواهد بود.

مواد لازم:
نان سبوس‌دار: یک عدد بزرگ
فیله مرغ: 100 گرم
قارچ خردشده: 4 عدد متوسط
فلفل دلمه‌ای: 4برش
پنیر رنده شده: 3 قاشق غذاخوری
بادمجان: یک عدد بزرگ
گوجه‌فرنگی: یک عدد بزرگ
پیازچه خردشده: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:

فلفل دلمه‌ای، قارچ و پیازچه را به مدت 10دقیقه تفت داده، سپس فیله مرغ را که به شکل دلخواه درآورده به همراه بادمجان حلقه‌حلقه شده و گوجه‌فرنگی روی گریل گذاشته و به مدت 8 دقیقه تا زمانی که خوب پخته شوند قرار داده، سپس این مواد را داخل نان قرار داده و پنیر رنده شده را روی آن می‌ریزیم و به مدت 3 دقیقه در مایکروفر قرار داده تا پنیر روی مواد آب شود. حال با یک عصرانه راحت و مقوی طرف خواهیم شد که آماده خوردن است. سرو این غذا هم باید با کارد و چنگال و با برش‌های عرضی انجام بشود.
_________________

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *