خواص و فواید بادمجان + سلامتی قلب ، کبد و مغز با مصرف سبزیجات

خواص و فواید بادمجان + سلامتی قلب ، کبد و مغز با مصرف سبزیجات

خواص و فواید بادمجان

بادمجان ترکیبی به نام ناسوسنین دارد که غشای سلول ‌های مغزی را از آسیب حفظ می ‌کند.

▫️در افزایش کارآیی مغز هم نقش دارد.
▫️برای کودکان دو سال به بالا در صورتی که آلرژی نداشته باشند.

بادمجان غنی از فیبر, کم کالری, مقداری مواد غذایی و ویژگی‌های آن در رژیم غذایی مدیترانه‌ای است.

هر چند بنفش تیره بادمجان به خوبی شناخته می‌شود, شکل, اندازه و رنگ می‌توانند از کوچک و کشیده تا دراز و باریک و از رنگ‌های ارغوانی تا سفید و سبز متفاوت باشند.

این مقاله بر فواید تغذیه‌ای بادمجان قرمز سنتی متمرکز است.

واقعیات صریح درباره بادمجان

بادمجان گستره‌ای از رنگ‌ها, شکل‌ها و اندازه‌ها را دارد.

آنتوسیانین در بادمجان ممکن است از سلامت قلب محافظت کند

یک ماده شیمیایی دیگر در بادمجان ممکن است به بهبود جریان خون در مغز کمک کند

روش‌های پخت شامل بخارپز کردن, برشته کردن, پختن, پختن یا سرخ کردن هستند, اما به نظر می‌رسد که بخاردهی تاثیر بسیار موثری در حفظ سطوح آنتی‌اکسیدان‌های دارد.

خواص و فواید بادمجان, فواید مصرف بادمجان , ارزش غذایی بادمجان , مزایای بادمجان ,سلامتی قلب ، کبد و مغز با مصرف سبزیجات,مضرات بادمجان

دانشمندان به دنبال راه‌هایی برای به حداکثر رساندن آنتی‌اکسیدان‌های موجود در بادمجان هستند.

مزایای بادمجان

بادمجان سرشار از فیبر و آنتی‌اکسیدان است.

مصرف میوه‌ها و سبزی‌های تمام انواع, خطر بسیاری از بیماری‌های مرتبط با سبک زندگی را کاهش می‌دهد.

مطالعات نشان داده‌اند که خوردن غذاهای گیاهی مانند بادمجان, می‌تواند سلامت و تندرستی را افزایش دهد.

تجزیه و تحلیل آزمایشگاهی ترکیبات فنلی در بادمجان نشان می‌دهد که این ترکیبات حاوی آنتوسیانین‌ها, نوعی فلاونوئید و کلروژنیک اسید هستند.

آنتوسیانین‌ها و اسید کلروژنیک به عنوان آنتی‌اکسیدان و ترکیبات ضد التهابی عمل می‌کنند.

مطالعات نشان می‌دهند که مصرف حتی مقدار کمی از غذاهای غنی از فلاونوئیدها ممکن است به طرق مختلف به سلامتی انسان مفید باشد.

بهداشت قلب

وجود فیبر, پتاسیم, ویتامین ث, ویتامین b6 و محتوای آن در بادمجان, سلامت قلب را حمایت می‌کند.

علاوه بر این, خوردن غذاهایی حاوی فلاونوئیدها, شامل آنتوسیانین‌ها ممکن است با خطر کم‌تر مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی همراه باشد.

در یک مطالعه, آن‌هایی که بیش از سه وعده میوه و سبزی را در هفته مصرف کردند دارای ریسک کمتری نسبت به آن‌هایی بودند که کم‌تر مصرف می‌کردند.

به عبارت دیگر، افزایش مصرف بادمجان با فشار خون کم‌تر همراه بود.

خواص و فواید بادمجان در رابطه  کلسترول خون

تحقیقات نشان داده‌اند که وقتی خرگوش با کلسترول بالا آب بادمجان را مصرف می‌کند، این منجر به کاهش چشمگیر میزان کلسترول و کلسترول می‌شود.

بادمجان برای کاهش سطح چربی کم (LDL) نبسیار مناسب است. هم چنین به عنوان یک عامل ضد میکروبی, ضد ویروسی عمل می‌کند.

 سرطان

 پلی فنول های موجود در بادمجان دارای اثرات ضد سرطان هستند.

اسیدهای موجود در بادمجان  از سلول‌ها در برابر آسیب ناشی از رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کنند و به نوبه خود از رشد تومور و هجوم و گسترش سلول‌های سرطانی جلوگیری می‌کنند.

عمل ضد سرطانی به نظر می‌رسد شامل جلوگیری از تشکیل رگ‌های خونی جدید در تومور، کاهش التهاب و مسدود کردن آنزیم‌ها می‌باشد که به سلول‌های سرطانی کمک می‌کنند تا از بین بروند.

 کارکرد شناختی

بادمجان به انتقال مواد غذایی به داخل سلول و انتقال زباله کمک می‌کند.

تحقیقات همچنین نشان داده‌اند که آنتوسیانین‌ها به تسهیل جریان خون به مغز کمک می‌کند. این می‌تواند به بهبود حافظه و جلوگیری از اختلالات ذهنی مربوط به سن کمک کند.

کاهش وزن و سیری

فیبرها به عنوان عوامل مهم در مدیریت وزن و از دست دادن شناخته می‌شوند چون به عنوان توده کردن عوامل در سیستم گوارشی عمل می‌کنند.

این ترکیبات سیری را افزایش داده و اشتها را کاهش می‌دهند. آن‌ها به کاهش جذب کالری از طریق ایجاد احساس سیری بیشتر برای طولانی‌تر کمک می‌کنند.

بادمجان در حال حاضر کالری کمی دارد، بنابراین می‌تواند به رژیم غذایی سالم و کم‌کالری کمک کند.

کمک به هضم

بادمجان، مانند بسیاری از سبزیجات دیگر، منابع خوبی برای رژیم غذایی، یک عنصر ضروری در هر رژیم غذایی متعادل هستند. فیبر برای سلامت معده و روده و همچنین برای حرکات روده منظم ضروری است. آن به راحتی از روی سه‌پایه عبور می‌کند و به راحتی از طریق دستگاه گوارش عبور می‌کند، در حالی که حرکت موجی را تحریک می‌کند، انقباض ماهیچه‌های نرم که به غذا کمک می‌کند از بدن خارج شوند. در نهایت، فیبر، ترشح آنزیم‌های گوارشی را تحریک می‌کند که جذب مواد مغذی و پردازش غذاها را تسهیل می‌کند.

 سلامتی کبد

تحقیقات نشان داده‌است که این آنتی‌اکسیدان‌ها موجود در بادمجان به حفظ کبد از سموم ویژه کمک کند.

ارزش غذایی یک فنجان بادمجان درست شده به وزن ۹۹ گرم (گرم) :

۳۵ کالری

۰.۸۲ گرم پروتئین

۸.۶۴ گرم کربوهیدرات، که در آن ۳.۱۷ گرم شکر شناخته می‌شود،

۰.۲۳ گرم چربی

۲.۵ گرم فیبر رژیمی

۱۸۸ میلی‌گرم (میلی‌گرم) پتاسیم

۶ میلی‌گرم کلسیم

۱ میلی‌گرم سدیم

۰.۱۲ میلی‌گرم روی روی

۱.۳ میلی‌گرم ویتامین C

۰.۲۵ میلی‌گرم آهن

۱۱ میلی‌گرم منیزیم

۱۵ میلی‌گرم فسفر

۱۴ اسید فولیک (اسید فولیک)

۸۵ mcg از ویتامین

۲.۹ گرم بودن ویتامین K

پوست بادمجان غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها، فیبر، پتاسیم و منیزیم است.

محتوای فنولی آن را به یک رادیکال آزاد تبدیل کرده‌ است که این سبزی در میان ۱۰ سبزی برتر از نظر ظرفیت جذب رادیکال اکسیژن قرار دارد.

بادمجان باید محکم و تا حدی سنگین باشند، با پوستی صاف و براق و یک رنگ بنفش پررنگ. از هر گونه تغییری که پژمرده، کبود، و یا بی‌رنگ به نظر برسد خودداری کنید.


مضرات مصرف بادمجان :

بعضی از مردم نباید بادمجان بیش از حد مصرف کنند.

Nasunin که در بادمجان کشف می‌شود، به آهن می‌چسبد و آن را از سلول‌ها پاک می‌کند.

این ممکن است برای افرادی مفید باشد که آهن زیادی در بدنشان دارند. با این حال، آن‌هایی که سطوح پایین آهن دارند نباید مقدار زیادی از غذاهایی را که حاوی nasunin هستند، مصرف کنند.

بادمجان بممکن است ورم مفاصل و یا التهاب آن ها را بدتر کند. تحقیقات کافی برای تایید این موضوع وجود ندارد، اما بسیاری از افراد با این شرایط، هنگامی که بادمجان، گوجه‌فرنگی و  از این قبیل غذاها را از رژیم غذایی خود حذف می‌کنند،اوضاعشون بهتر میشود.

سنگ کلیه و کلیه: بادمجان حاوی اگزلات است. اگزلات می‌توانند به تشکیل سنگ کلیه کمک کنند.

غذاهایی که حاوی اگزلات هستند، مانند بادمجان، برای افراد مستعد تشکیل سنگ کلیه توصیه نمی‌شود. افرادی که سنگ کلیه دارند باید جذب این مواد غذایی را محدود کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *