خواص عرق عناب آشنایی با خواص و فواید عالی عناب و عرق آن

خواص عرق عناب آشنایی با خواص و فواید عالی عناب و عرق آن

خواص عرق عناب

✅خواص ضد سرفه
✅درمان بی خوابی
✅ آرام کننده ی اعصاب
✅ تقویت کننده عمومی بدن
✅ مقوی معده
✅ درمان خستگی و ضعف عمومی
✅ کاهش دهنده ی تب
✅ افزایش دهنده ی شیر مادر

خواص عرق عناب ,آشنایی با خواص و فواید عالی عناب و عرق آن,فواید عرق عناب, فواید عالی عناب و عرق آن,عناب تازه,خاصیت دارویی عناب,میوه عناب,,فواید شربت هشت عرق

خواص درمانی عرق عناب :خواص عرق عناب

عناب منضج و اعتدال دهنده ی اخلاط غلیظ است و مسهل اخلاط رقیق می باشد و خشونت سینه گرفتگی صدا و خشونت حلق که از حرارت عارض شده باشد را رفع می کند و سرفه و تنگی نفس و درد سینه را تسکین می دهد و خون را تصفیه می کند و مولد خون صالح است یعنی از دارو های خون ساز به شمار می رود.

اگر روزانه مقداری عناب را به همراه شکر میل کنند پس از پنج روز سبب رفع خارش بدن می شود. در استعمال خارجی ضماد برگ آن برای ترمیم و تسریع در ترمیم استخوان شکسته نافع است. خواص عرق عناب

در هند از عناب به عنوان داروی لعاب دار و نرم کننده ی سینه و بند آورنده ی خونریزی استفاده می شود و برای تصفیه کننده خون و کمک به دستگاه گوارش تجویز می شود و هم چنین برای باز کردن مجاری ادراری کاربرد دارد.

عناب التهاب، تشنگی، حدت خون، درد کبد، کلیه و مثانه را تسکین می دهد، مالیدن آن بر روی چشم، التهاب و ورم گرم چشم را تسکین می دهد و آشامیدن آب خیس کرده ی آن مخلوط با عرق کاسنی یا سکنجبین برای تسکین حدت صفرا و خون مفید است.

مصارف خوراکی
در بریتانیا عناب را به صورت خشک‌ شده و یا به صورت آب‌نبات‌های طعم‌دار همراه با چای عصر میل می‌نمایند. خواص عرق عناب
در کره، چین و تایوان، شربت شیرین میوه عناب را مورد استفاده قرار می‌دهند.
در برخی مناطق از عناب برای تهیه سرکه استفاده می‌شود و در آفریقا از آن کیک درست می‌کنند.
عناب کنسرو شده و چای با طعم عناب نیز در جهان استفاده می‌شود، اما در ایران، پاکستان و هندوستان، عناب را بیشتر به صورت خشک شده استفاده می‌نمایند، ولی جالب است بدانید که در بسیاری از نقاط دنیا میوه تازه آن به صورت سبز استفاده می‌شود که البته طعم بسیار خوبی هم دارد.
در شرق آسیا عناب‌های بسیار بزرگی به اندازه خرما و با رنگ‌های مختلف از جمله مشکی و قرمز به عمل می‌آید.
میوه عناب دارای خواص طبی متعددی است و در مکاتب طب سنتی کشورهای مختلف جایگاه ویژه‌ای برای کمک به سلامت و درمان بیماری‌ها دارد.
عناب آرامش‌بخش و ضد بد خلقی بوده و در طب سنتی چین و کره از آن به عنوان دارویی که سبب کاهش اضطراب می‌شود و تقویت کننده معده و طحال و سیستم گوارشی است استفاده می‌کنند
خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی عناب
عصاره آن موجب مهار اثر رادیکال‌های آزاد (به عنوان عامل افزایش التهاب) می‌گردد. حاوی آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی چون ویتامین C، کاروتنوئیدها و فلاوونوئید است. همچنین موجب تقویت سیستم ایمنی می‌شود.

 عناب و قند خون
ترکیبات اتری موجود در آن عامل مهار کننده‌ای در افزایش قند خون است. همچنین مقادیر پارامترهای بیوشیمیایی مانند قند خون، اوره، کراتینین، کلسترول سرم، تری‌گلیسیرید سرم، HDL، LDL، هموگلوبین و هموگلوبین گلیکوزیله را به طور قابل توجهی به سطح نرمال نزدیک می‌کند.
عناب و سرماخوردگی
در طب سنتی ایران نیز مصرف جوشانده عناب برای درمان سرفه، سرماخوردگی و آنفلوانزا و انواع گلودرد بسیار توصیه شده است. چای عناب در شرق آسیا یک نوشیدنی بسیار گوارا محسوب می‌شود که به جلوگیری از سرماخوردگی نیز کمک می‌کند. اگر دچار سرماخوردگی شده‌اید و از خشکی سینه و سرفه رنج می‌برید، عناب داروی گیاهی مناسب و کارآمدی است. عناب دارای لعاب فراوان، پروتئین، مواد قندی و مقدار زیادی ویتامین C است. عناب به دلیل داشتن لعاب زیاد، نرم کننده سینه و ضد سرفه است.
جوشانده عناب گرفتگی صدا را برطرف می‌کند. به علاوه آسم و تنگی نفس را برطرف می‌کند. برای تهیه جوشانده عناب 50 گرم عناب را در یک لیتر آب ریخته و بجوشانید تا حجم آن دو سوم شود.

   ارزش تغذیه‌ای خواص عرق عناب
این میوه منبع خوبی از ویتامین C و حاوی مقادیر قابل ملاحظه‌ای مواد معدنی است. همچنین دارای پروتئین، کربوهیدرات و مواد معدنی کلسیم، فسفر، آهن، کاروتن، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین و فلور می‌باشد. در ضمن حاوی پکتین (به عنوان کلسیم پکتات) به عنوان فیبر محلول موثر در کاهش چربی و قند خون است. محتوای چربی کل میوه عناب بسیار کم است. نسبت اسیدهای چرب اشباع نشده به کل چربی در میوه عناب بالا است، بنابراین متخصصین تغذیه می‌توانند عناب را به عنوان بخشی از رژیم غذایی توصیه نمایند.
 عناب و دستگاه گوارش
عناب در زمان ابتلا به اسهال می‌تواند حرکات مربوط به دستگاه گوارش را کاهش دهد. مخلوط را با نمک و فلفل به عنوان هضم کننده مصرف کنید. میوه خشک رسیده به عنوان ملین می‌باشد. حتی تأثیر آن برای کمک به درمان یبوست با مطالعات بالینی مختلف به اثبات رسیده است و به تمام افرادی که از یبوست رنج می‌برند توصیه می‌شود هر روز صبح یک تکه زنجبیل تازه و چند دانه عناب را در یک لیوان آب جوش قرار داده و پس از چند دقیقه این نوشیدنی را میل کنند. عناب تقویت‌کننده دستگاه گوارش است و مطالعات بالینی، تأثیرات آن برای رفع مشکلات مختلف گوارش را نشان داده است. مصرف عناب به هضم غذا کمک کرده و در جلوگیری از نفخ موثر است.
عناب
 حفاظت از کبد
مصرف عناب به طور معنی‌داری سطوح آنزیم‌های کبدی را کاهش می‌دهد. این آنزیم‌ها نشانگر آسیب بافتی هستند.
یافته‌های بافت شناسی نشان می‌دهند که این میوه اثرات محافظتی در برابر بیماری‌های کبدی دارد. عناب در درمان کبد چرب نیز مفید است.

طرز استفاده و نحوه مصرف عناب

میوه تازه عناب را به عنوان یک میان وعده ی سالم استفاده می کنند.

میوه خشک شده عناب را برای تهیه انواع دسر، ترشی، مربا، مارمالاد و همچنین شربت، چای و دمنوش عناب به کار می برند.

دیدگاهی در “خواص عرق عناب آشنایی با خواص و فواید عالی عناب و عرق آن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *