خواص اسفناج معدن آهن اسفناج مناسب برای رفع کمخونی
خواص اسفناج , اسفناج معدن آهن ,اسفناج مناسب برای رفع کمخونی ,اسفناج و خواص آن , اسفناج بخورید , ویژگی های بینظیر اسفناج ,اسفناج سبزی پر خاصیت ,افزایش ذخایر آهن با مصرف اسفناج
?خواص اسفناج
?فیبر:ضدیبوست
?معدن آهن:رفع کمخونی
?بمب ویتامینA:برای چشم
?بمب کلسیم:دندان واستخوانساز
?منبع ویتامینC:ضدسرماخوردگی
?معدن ویتامینB3:تب بروضدتشنج
اسفناج طبیع سرد و تر دارد . از مهم ترین خاصیت آن میتوان به خونساز بودن و ضد کم خونی بودن آن اشاره کرد. اسفناج تقویت کننده ی قلب است مخصوصا اگر همراه با غذا خورده شود. اسفناجی که به صورت بورانی خورده شود برای تمیز کردن دستگاه گوارش بسار خوب میباشد. یکی از مهم ترین مواد معدنی اسفناج گوگرد است که باعث قلیایی شدن خون می شود.خواص اسفناج
آهکی که در اسفناج وجود دارد باعث استحکام استخوانها میگردد، تازه خورده شود.
اسفناج کمبود املاح معدنی بدن را جبران میکند.
کسانی که اسفناج را میجوشانند سپس آب اضافی آن را میگیرند آنها فقط تفاله اسفناج را میخورند. بهترین روش خوردن اسفناج تازه آن است سعی کنید به طعم تازه و خام آن عادت کنید.
اگر مبتلا به ضعف بدن یا اعصاب هستید چند روز صبحها نصف استکان آب اسفناج با نصف استکان آب شاهی همراه کمی آب بنوشید.
برای یبوست از دمکرده تخم اسفناج استفاده کنید، 5 گرم در یک لیوان آب به مدت 20 دقیقه دمکرده سپس میل کنید.
برترین خواص اسفناج
برای درمان سوختگی، جرب و زخمهای جلدی اسفناج را در روغن زیتون بپزید و روی زخم بگذارید.
کسانی که بیماری کبدی دارند اسفناج بخورند.
کسانی که درد مفاصل دارند کمتر اسفناج بخورند.
کسانی که سنگ یا شن کلیه دارند اسفناج به مقدار کمی بخورند البته درمانگر ناراحتیهای کلیه هم میباشد.
کسانی که ورم معده دارند از خوردن اسفناج خودداری کنند.
اسفناج برای اطفال کماشتها و کودکانی که از رشد عقب ماندهاند بسیار مفید میباشد.
هضم اسفناج آسان است.
کسانی که نقرس دارند از خوردن اسفناج خودداری کنند.
اسفناج پخته شده را زیاد نگه ندارید زیرا در آن تغییرات شیمیایی ایجاد میشود و تولید سم میکند.
اسفناج برای کسانی که افسرده هستند یا احساس خستگی و گرفتگی میکنند مفید است.
اسفناج برای خانمهایی که دردهای قاعدگی دارند مفید میباشد.
کسانی که سرطان معده دارند میتوانند قبل از هر غذا یک چهارم استکان آب اسفناج بخورند.
برای تسکین درد نیش زنبور و خوابیدن ورم آن ضماد پخته اسفناج را بگذارید.
از خواص اسفناج اسفناج پخته برای سرفههای خشک، آسم و گرفتگی صدا مفید است.
همانطور که گفته شد خوردن اسفناج خطر ابتلا به سرطان را بسیار تخفیف میدهد به علت داشتن منیزیم از پیشرفت سرطان جلوگیری میکند.
کسانی که بیماری قند دارند اسفناج خام را در برنامه غذایی خود بگذارند.
کسانی که کارهای فکری دارند قبل از غذا سالاد اسفناج بخورند.
طرز تهیه سالاد اسفناج: اسفناج + تره + کمی لیموترش + کمی ذرت آب پز + کمی نمک + کمی فلفل قرمز.
یک غذای خوشمزه دیگر: اسفناج + جوانه گندم آب پز و کمی جعفری و آبلیمو.
یک صبحانه مقوی و خوشمزه: اسفناج 200 گرم + تخممرغ یک عدد + پیاز یک عدد + روغن