خاصیت های چای پونه موارد استفاده از چای پونه و فواید دمنوش آن
خاصیت های چای پونه ,موارد استفاده از چای پونه , فواید دمنوش چای پونه , خواص و فواید دم کرده پونه , درمان بیماری های عفونی و داخلی با گیاه دارویی ,پونه تب بر و درمان صفرا , کاهش درد عضلانی با پونه ,دم نوش پونه , چای پونه , دمنوش و چای پونه کوهی
خاصیت های چای پونه
?ضد اسهال
⚜️ضد نفخ معده
⚜️خوشبوڪننده دهان
?رفع آسم تنگی تنفس
♨️✍️یڪ ق.غ پونه را به همراه مقداری نبات در یڪ قوری دو لیوان آب سرد بریزید و دم دهید
موارد استفاده از چای پونه و فواید دمنوش این گیاه :
از خاصیت های چای پونه دمنوش و چای گیاهی پونه را برای رفع مشکلاتی همچون :
**رفع افسردگی ** آنفولانزا ** شپش ** زخم ** آلرژی ** سوختگی ** خستگی ** یبوست ** قارچ ** سرفه ** سردرد
** تورم غدد یا برونشیت *** انگل
*** مشکلات گوارشی نفخ و گاز معده می توان استفاده کرد البته تحت نظر متخصص طب سنتی و بعد از بررسی وضعیت جسمی و داخلی فرد.
برگها و گلهای پونه و همچنین ساقههای آن میتوانند جایگزین مناسبی برای بسیاری از آنتی بیوتیکها باشند. این گیاه همچنین بادشکن، معرق، مدر و محرک نیز میباشد.
از دم کردهٔ این گیاه برای درمان سرماخوردگی، زکام، سردردها، مشکلات گوارشی، کم کردن تب خفیف، تسکین گلودرد و برای بهبود نفخ شکم، حالت تهوع، و بیخوابی استفاده میشود.
از خاصیت های چای پونه پونه را به عنوان تحریک کننده تولید صفرا نیز میشناسند.
تزریق عصارهٔ پونه به موشهای آزمایشگاهی نشان داد که این گیاه دارای خواص آرام بخشی خوبی است.
عصارهٔ پونه دارای خاصیت تسکین دهندهٔ درد نیز میباشد.
در محیط آزمایشگاه دیده شد که عصارهٔ پونه در مقابل ویروس تب خال، ویروس آنفلوآنزا، بیماری نیوکاسل و ویروسهای مختلف دیگر فعال است.
به گفته ابو علی سینا تندی و تلخی که پونه دارد بسیار نرمکننده است و بویژه پونه کوهی در نرمش دادن موثرتر از جویباری است. خون را به سوی پوست میکشد و قرحهآور است. پونه عرق ریز است و بسیار گرمیبخش. مواد را از ژرفای تن جذب میکند. تکهکننده و خشکاننده و گرمکننده است.