تهیه کیک مرغ و قارچ بدون نیاز به فر آموزش غذای آسان و مجلسی

تهیه کیک مرغ و قارچ بدون نیاز به فر آموزش غذای آسان و مجلسی

تهیه کیک مرغ و قارچ

یک غذای آسون و بسیار خوشمزه و سریع …با بافت عالی و و طعم نزدیک به پیتزا واقعا خوشمزه و عالی و راحت ..
کیک مرغ و قارچ
مواد لازم برای شش نفر:
مواد میانی:مرغ دو عدد سینه کامل .پیاز یک‌عدد متوسط.فلفل دلمه ای خرد شده یک عدد.رب یک ق غ.قارج خرد شده یک‌لیوان فلفل سیاه یک ق چ.نمک دو ق چ.ذرت پخته نصف لیوان.پنیر پیتزا یک لیوان.زردچوبه یک ق چ


مواد کیک:آرد یک و نیم لیوان.ماست یک لیوان.تخم مرغ چهار عدد.روغن نصف لیوان.بکینگ پودر یک ق غ.نمک دو ق چ.شکر یک ق چ

تهیه کیک مرغ و قارچ

تهیه کیک مرغ و قارچ,دستور کیک مرغ و قارچ ,آموزش کیک مرغ و قارچ بدون نیاز به فر, آموزش غذای آسان و مجلسی,کیک مرغ بدون به فر, غذای فست فودی,مواد لازم کیک مرغ
.پیازو با روغن تفت دادم و طلایی که شد مرغ رو اضافه کردم و حسابی تفت دادم و حتما شعله زیاد باشه نمک و فلفل و زردچوبه و و آویشن زدم و ربو اضافه کردم و دوباره ی تفت دادم حالا ذرتو اضافه کردم تا دو دقیقه دیگم تفت دادم بعد فلفل دلمه دلمرم به مواد اضافه کردم قارچ رو جداگانه تفت بدین تا کاملا آبش تموم بشع بعد به مواد اضافع کنید …سعی کنید روغن کم بزنید اگر روغن زیاد شد بریزید تو آبکش تا روغن اضافی کشیده بشه )البته من از اول از روغن کمی استفاده میکنم.
حالا میریم سراغ مایع کیک.ابتدا تخم مرغ ها رو با شکرحدود دو دقیفه با چنگال می زنیم تا از لختگی دربیار بعدروغنو اضافه میکنیم و میرنیم تا کشدار بشه در آخر ماست و در حد مخلوط شدن کامل میزنیم.نمک و فلفل و پکینگ پودر رو با آرد مخلوط اضافه می کنیم و مخلوط میکنیم.تهیه کیک مرغ و قارچ

تهیه کیک مرغ و قارچ,دستور کیک مرغ و قارچ ,آموزش کیک مرغ و قارچ بدون نیاز به فر, آموزش غذای آسان و مجلسی,کیک مرغ بدون به فر, غذای فست فودی,مواد لازم کیک مرغ

تهیه کیک مرغ و قارچ
قالب یا تابه رو چرب میکنیم و نصف مایع کیک رو تو قالب میریزیم و بعد مواد مرغی و روی اون(کناره ها بهتره نریزید چون احتمال سوختگی هست)و پنیر پیتزارو روی مایه پخش میکنیم و بقیه ی مایع کیک رو روی پنیرپیتزا میریزیم و با قاشق صاف میکنیم.
روش پخت روی گاز .تابه رو که من تابه رژیمی استفاده کردم مدت چهل پنج دقیقه روی شعله متوسط و شعله پخش کن با حرارت ملایم میزلریم تا بپزه بعد با چنگال داخلش بزنید ببیند بخته یا نه اگر تمیز بیرون اومد پخته
روش پخت داخل فر.فر رو مدت یک ربع روی حرارت ۱۷۰ درجه گرم کنید بعد قالب رو داخلش بزارین و چهل و پنج دقیقه بزارین بپزه بعد چک کنید گر پخته بود از فر خارج کنید

تهیه کیک مرغ و قارچ,دستور کیک مرغ و قارچ ,آموزش کیک مرغ و قارچ بدون نیاز به فر, آموزش غذای آسان و مجلسی,کیک مرغ بدون به فر, غذای فست فودی,مواد لازم کیک مرغ
نکته. بهتر کیک رو داخل ظرف عریض با ارتفاع کم درست کنید اینجوری مواد مرغی خوب پخش میشه و و ارتفاع کیک کم میشه و خوشمزه تر میشه
من‌ با سس کچاب و فلفل دلمه ای روی کیک رو تزیین ک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *