تهیه پیراشکی سیب زمینی غذایی مناسب برای تولدها هم خیلی عالیه
تهیه پیراشکی سیب زمینی
یک پیراشکی خوشمزه و با حال و راحت با طعم سیب زمینی بسیار راحت و خوشمزه…تخم مرغ هم نمیخواد
بچه ها عاشقش میشن …یک پیش غذا یا غذای عالی برای تولدها هم خیلی عالیه و اگر کوچک درست کنید نوعی فینگر فود هم میشه….حتما درست کنید واقعا نرم و پفکی و باحاله..میتونه جایگزین برای کوکو سیب زمینی باشه???تخم مرغ هم نداره .نون هم نیاز نبست???
پیراشکی سیب زمینی
تهیه پیراشکی سیب زمینی
شیر ولرم یک نصف لیوان .آب ولرم نصف لیوان..مایه خمیر یک ق غ سرخالی .نمک دو ق چ.شکر یک ق چ.روغن مایع یک سوم لیوان.آرد دو و نیم تا سه لیوان ..سیب زمینی متوسط دو عدد
سیب زمینی رو می پزیم با گوشتکوب له میکنیم بهش دو ق چ نمک ..یک ق چ آویشن.یک ق چ فلفل سیاه .یک ق چ پودر سیر میزنیم و مخلوط میکنیم و کنار میزاریم
تهیه پیراشکی سیب زمینی
شیر ولرم و مایه خمیر و شکر رو مخلوط و روش رو میپوشونیم تا ده دقیقه که پفکی بشه (دمای شیر گرم رو به داغی باشه نه سرد و نه داغ)..آب ولرم و نمک و روغن رو مخلوط و بعد مایه خمیر رو اضافه میکنیم و بعد کم کم آرد میزنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه ..بعد سیب زمینی رو اضافه و خوب ورز میدیم تا خوب سیب زمینی به خورد خمیر بره.. بعد خمیر رو داخل ظرف چرب شده می زاریم روش رو میپوشونیم و می زاریم حدود یک تا دو ساعت در جای گرم میزلریم تا حجمش دوبرابر بشه بعد از خمیر گلوله های اندازه گردو برمی داریم داخل در صورت تمایل پنیر پیتزا بزارید و داخل روغن داغ شده سرخ کنید.
تهیه پیراشکی سیب زمینی
حرارت متوسط باشه یک طرف خوب سرخ برگردانید تا ظرف دیگه هم خوب سرخ بشه بعد روی دستمال تمیز بزارید تا روغنش گرفته بشه بعد هم داغ با سس میل کنید