تهیه مرغ بریونی در فر آموزش دستور بریانی خانگی
تهیه مرغ بریونی در فر
مرغ را به روش پروانه ای برش زده و خوب شسته بعد باید اونم مزه دار کنید و چند ساعت بذارید یخچال من ۲ عدد پیاز رو رنده کردم با کمی زعفران دم کرده و نمک و پودر سیر و پودر پاپریکا و کمی آبلیمو و چند برش فلفل دلمه مخلوط کردم و به همه جای مرغ آغشته کردم و گذاشتم توی ظرف رو و بعد یخچال
.
مرغ بریونی مرغ درفر
بعد چند ساعت دو ساعت قبل پخت مرغ و بیرون اوردم و مواد رو ازش کمی جدا کردم مرغ هارو کف ظرف گذاشتم و اون موادی که مرغ رو بهش آغشته کردم و موند رو ریختم کف سینی و یه مقدار هم سیب زمینی برش درشت زدم و کنارش چیدم و مرغ رو کمی با روغن مایع چرب کردم و یکم با فرچه زعفرون زدم روش و بعد روی سینی رو کامل فویل کشیدم و در فر ۱۹۰ درجه دو ساعت پختم
بعد دو ساعت فویل رو برداشتم چک کردم مرغم کامل پخته بود فقط پنج دقیقه گریل رو زدم روش هم حسابی خوشگل و برشته شد?
پیشنهاد میدم حتما درست کنید خیلی راحت ه و بینهایت خوشمزه می تونید هر سبزیجاتی که دوست دارید کنارش بچینید و بزارید بپزه من کنارش جدا کمی گوجه خورشت درست کردم و نوش جان کردیم?
مرغ بریانی
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید ? به خصوص مناسب برای مهمانی و دورهمی بسیار لذیذ و خوشمزه است و کلا غذای مجلسی است
.
دوستان این درجه فر زیاد نیست و چون فویل داره اصلا خشک نمیشه
به مرغ آب اضافه نمیشه چون خودش اب می ندازه توی سینی هم کمی اب و روغن مرغ می مونه که اگر دوست ندارید می تونید کمی بدوم فویل بزارید تو فر و ابش تبخیر بشه
یا حتی رب گوجه بزنید