آموزش پخت کلوچه سنتی فومن بسیار خوشمزه و مقوی

آموزش پخت کلوچه سنتی فومن بسیار خوشمزه و مقوی

آموزش پخت کلوچه سنتی فومن

آموزش پخت کلوچه سنتی فومن ,پخت کلوچه سنتی فومن,طرز تهیه کلوچه سنتی فومن , مواد لازم تهیه کلوچه فومن,پخت کلوچه فومن , مراحل تهیه کلوچه فومن

کلوچه فومن

✏️مواد لازم خمیر:

?شیر یا آب ولرم ۲ لیوان
?تخم مرغ ۲ عدد
?آرد تا جایی که خمیر بدست نچسبه
?روغن نصف لیوان
?پودر خمیر مایه ۲ قاشق غذا خوری سر صاف
?نمک ۲ قاشق مرباخوری

✏️مواد لازم میانی:
?گردو ۱۰۰ گرم
?شکر ۳قاشق سوپ خوری
?دارچین ۳قاشق غذاخوری
?هل نوک قاشق چایخوری
?گلاب مقداری

گردو رو پودر کرده بعد دارچین،هل،شکر رو باهاش مخلوط کرده و گلاب بهش اضافه کرده تا زمانی که مواد گردو خمیری بشه

طرز تهیه خمیر:

اول شیر ولرم رو با ۲قاشق غذاخوری شکر مخلوط میکنیم بعد پودر خمیر مایه رو روش میپاشیم و میزاریم ۱۰ دقیقه تا عمل بیاد.
تخم مرغ و نمک و روغن رو با قاشق با هم مخلوط میکنیم بعد مخمر رو اضافه کرده و بدون اینکه هم بزنیم، آرد رو روی مواد الک میکنیم.
آرد رو تا جایی میریزیم که خمیر بدست نچسبه خمیر رو چند دقیقه ورز میدیم بعد جمع کرده و کف ظرف کمی آرد پاشیده و روش رو با پلاستیک میپوشونیم و یک ساعت در جای گرم میگذاریم تا حجم اون دو برابر شده و به اصطلاح ور بیاید.
بعد از ور اومدن پف خمیر رو گرفته و ۱۰۰گرم از خمیر را برداشته در مرکز آن به اندازه ی یک قاشق غذاخوری از مواد گردویی قرار داده و به شکل توپ درآورید. توپ ها را در سینی فر قرار دهید و روی آنها مهر بزنید.

روی کلوچه را مخلوط تخم مرغ و زعفران یا زرد چوبه میزنیم تا بعده پختن طلایی بشه و کنجد کمی پاشیده بشه.
داخل فر ازقبل گرم شده با دمای 175درجه قرار میدیم به مدت 20 تا 30 دقیقه

طرز تهیه خمیر:

اول شیر ولرم رو با ۲قاشق غذاخوری شکر مخلوط میکنیم بعد پودر خمیر مایه رو روش میپاشیم و میزاریم ۱۰ دقیقه تا عمل بیاد.
تخم مرغ و نمک و روغن رو با قاشق با هم مخلوط میکنیم بعد مخمر رو اضافه کرده و بدون اینکه هم بزنیم، آرد رو روی مواد الک میکنیم.
آرد رو تا جایی میریزیم که خمیر بدست نچسبه خمیر رو چند دقیقه ورز میدیم بعد جمع کرده و کف ظرف کمی آرد پاشیده و روش رو با پلاستیک میپوشونیم و یک ساعت در جای گرم میگذاریم تا حجم اون دو برابر شده و به اصطلاح ور بیاید.
بعد از ور اومدن پف خمیر رو گرفته و ۱۰۰گرم از خمیر را برداشته در مرکز آن به اندازه ی یک قاشق غذاخوری از مواد گردویی قرار داده و به شکل توپ درآورید. توپ ها را در سینی فر قرار دهید و روی آنها مهر بزنید.

روی کلوچه را مخلوط تخم مرغ و زعفران یا زرد چوبه میزنیم تا بعده پختن طلایی بشه و کنجد کمی پاشیده بشه.
داخل فر ازقبل گرم شده با دمای 175درجه قرار میدیم به مدت 20 تا 30 دقیقه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *