آموزش دسر سنتی کادایف بسیار خوشمزه و روش بسیار آسان
آموزش دسر سنتی کادایف
رشته کادایف 150 گرم
کره 50 گرم
شکر 4قاشق سوپ خوری
گردوی خورد شده 50 گرم
مواد کرم
آرد سفید 20 گرم
شکر 115 گرم
نشاسته ذرت 28 گرم
پودر هل 1 قاشق چای خوری
خامه صبحانه پاکت صورتی 200 گرم
شیر 3 لیوان
گلاب نصف لیوان
زعفران دم کرده به میزان لازم
بریلو کاراملی درصورت دلخواه به میزان لازم
کره 50 گرم
شکر 4قاشق سوپ خوری
گردوی خورد شده 50 گرم
مواد کرم
آرد سفید 20 گرم
شکر 115 گرم
نشاسته ذرت 28 گرم
پودر هل 1 قاشق چای خوری
خامه صبحانه پاکت صورتی 200 گرم
شیر 3 لیوان
گلاب نصف لیوان
زعفران دم کرده به میزان لازم
بریلو کاراملی درصورت دلخواه به میزان لازم
کادایف با 4 ق شکر با هم مخلوط میکنیم و داخل ماهیتابه کره میزاریم آب شده و کادایف و شکر به کره اضافه میکنیم و تف میدیم تا طلایی بشه من 20 دقیقه مدام با قاشق چوبی هم زدم چون غفلت کنی میسوزه رشته کادایف و بعد رنگ طلایی شد از روی گاز بر میداریم تا خنک بشه
برای آماده سازی دسر
آرد سفید شیرینی با نشاسته ذرت باهم الک میکنیم و شیر کم کم اضافه میکنیم و روی شعله گاز قرار میدهیم با حرارت ملایم نباید بجوشه شیر و با همزن مفتولی مدام باید هم بزنیم و نصف پیمانه شکر اضافه میکنیم و هم میزنیم وبعد درآخر بهش گلاب و هل اضافه میکنیم و مثل فرنی باید شود از روی شعله گاز برمیدارم از دما کمی افتاد خامه که به دمای محیط رسیده رو میریزیم و هم میزنیم تا یکدست شود (خامه نباید سرد باش که میبره) و بعد داخل لیوان اول از این کرم میریزم و کادایف و بعد بریلو کاراملی دور لیوان میریزیم و کرم دوباره میریزیم و گردو خورد شده و کادایف و کرم و گردو و بریلو و کادایف