آموزش تهیه مربا گلابی دستور های متفاوت از مربا ها و ترشیجات
آموزش تهیه مربا گلابی دستور های متفاوت از مربا ها و ترشیجات
آموزش تهیه مربا گلابی
مواد لازم مربای گلابی:
گلابی یک کیلو
شکر یک کیلو
آب سه لیوان
آب لیمو ترش شش ق غ
زعفران به میزان کافی
مواد لازم مربای گلابی:
گلابی یک کیلو
شکر یک کیلو
آب سه لیوان
آب لیمو ترش شش ق غ
زعفران به میزان کافی
طرز تهیه مربا گلابی:
آب و شکر رو روی اجاق گذاشته تا بجوشه و کمی قوام پیدا کنه. گلابی را پوست بکنید ولی دم آنها رو نگیرید. داخل شهد ریخته و اجازه بدید تا پخته شه. برای اینکه متوجه بشید گلابی ها پخته یا نه میتونید با نوک چاقو امتحان کنید. وقتی گلابیها پخته شد، زعفران و آب لیمو را اضافه کرده و ده دقیقه به آن فرصت بدید و بعد دمکنی گذاشته و زیر اجاق را خاموش کنید. یک شب تا صبح(۱۲ساعت) به آن کاری نداشته باشید تا شهد هم کامل سرد شه و هم به خورد گلابیها بره. اگر دیدید شهد شما به اندلزه کافی غلیظ نشده گلابیها رو از آن خارج کرده و دوباره به شهد اجازه بدید تا بجوشه و غلیظ شه. ولی من معمولا این کار را نمیکنم بلکه شهد اضافه را در شیشه جدا ریخته و برای شربت سر سفره نهار یا شام استفاده میکنم.
وقتی گلابیها پخته شد، زعفران و آب لیمو را اضافه کرده و ده دقیقه به آن فرصت بدید و بعد دمکنی گذاشته و زیر اجاق را خاموش کنید. یک شب تا صبح(۱۲ساعت) به آن کاری نداشته باشید تا شهد هم کامل سرد شه و هم به خورد گلابیها بره. اگر دیدید شهد شما به اندلزه کافی غلیظ نشده گلابیها رو از آن خارج کرده و دوباره به شهد اجازه بدید تا بجوشه و غلیظ شه. ولی من معمولا این کار را نمیکنم بلکه شهد اضافه را در شیشه جدا ریخته و برای شربت سر سفره نهار یا شام استفاده میکنم.
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه ترشی مخلوط آموزش انواع ترشی ها و شور مخلوط
- آموزش مربای به ,تهیه مربای پرطرفدار و خوشمزه میوه به
- طرز تهیه سرکه انگور خانگی و سالم به روش ساده
- طرز تهیه زیتون پرورده ترفندهای تهیه زیتون پرورده خانگی
- پودینگ و ژله گیلاس طرز تهیه پودینگ و ژله گیلاس با تزیین زیبا
- کیوی خشک شده , کیوی خشک را در خانه به بهترین روش درست کنید